Kako da nosiš džins sedam dana u nedelji

Neka vas vaše omiljene, savršene farmerke i dalje dobro služe i spašavaju u nemogućim situacijama kad ne znate šta da obučete, ali ne bi bilo loše da svojoj džins kolekciji dodate nekoliko noviteta.

Dolce i Gabbana, Ralph Lauren, Stella McCartney, Moschino, Twenty8Twelve, Dries Van Noten, Elie Tahari, Derek Lam, Just Cavalli još su u prolećnim kolekcijama jasno dali do znanja: farmerice više nisu pripijene, izrazito su komotne! Slobodno ih zarolajte, a već u sledećoj prilici pustite da vam se vuku po podu.

(old_image)

FARMERKE DUGIH NOGAVICA VISOKOG STRUKA

Možda će se mnogi koji su nagomilali farmerke niskog struka razočarati, ali šta je tu je, struk se definitivno podiže. U pojasu se obavezno ističe kvalitetan remen, često vrlo upadljiv, s nekim retro uzorkom, na primer na - tačkice.

Od džinsa se nose odelca sa suknjama ili pantalonama, uz koje ni džins košulja i torba nisu zabranjeni. Džins minići ostaju modni zakon, naravno, no na njih je poželjno nositi džins kaputić nešto šireg kroja i svakako duži od poruba suknjice, a s istaknutim dugmićima.

Klasične suknje moraju sezati do ispod kolena, jer retro stilu, odnosno sedamdesetima, nemoguće je pobeći i kad je džins u pitanju!

(old_image)

Pogledajte još