ODABRALE SMO IME ZA DETE, POČINJU PRIPREME ZA VANTELESNU OPLODNJU: Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović progovorile o svom braku i planovima za budućnost (VIDEO)

U emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" sinoć su gostovale Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović koje su poslednjih dana u žiži interesovanja zbog nedavnog sklapanja braka.

One su svoju ljubav, koja se rodila u poslednoj sezoni "Zadruge", krunisale brakom u Crnoj Gori uz prisustvo velikog broja prijatelja i rođaka, a o tom venčanju se i dalje priča.

One su otkrile i neke zanimljive detalje o svom odnosu, o kojima do sada nisu pričale.

Matora je odmah na početku progovorila o tome da želi da se ostvari kao majka, s obzirom na to da Anita već ima dete iz prvog braka.

- Ja nisam ni bila svesna do skoro da sam odmah dobila full paket, i ženu i dete! Njen sin je presladak, dobra je, poslušan, ali je hiperaktivan. Nisam se nadala da ćemo odmah postati takvi ortaci, ali stvarno jesmo.

Tomićeva je progovorila i o vantelesnoj oplodnji na koju planira da ide.

- Planiram to i biće! Potrebne su izuzetne pripreme, a odlučile smo da malo zastanemo, što zbog Alekseja, što zbog nas. Ja već ulazim u neke godine kada bi to tebalo da se uradi... u toku naredne godine sigurno.

Jovana je na pitanje o polu deteta rekla da joj je sada svejedno i ako je ranije razmišljala o dečaku, a otkrila je i koje muško ime joj se dopada.

- Verovao ili ne, Aleksej je bilo ime predviđeno za sina, a za devojčicu mi se dopada Alegra, mada Anita ne voli strana imena. Evo i Teona je lepo ime.

Ovih dana dosta se govorilo i o Anitinom dopisivanju sa Sandrom Čaprić, pa je ona objasnila o čemu se tačno radi.

- Dan pred svadbu, ona je zvala Jovanu na video-poziv, a ona se nije javila. Nakon toga, slikala se provokativno i poslala je glasovnu poruku "Jovanice, u Budvi sam, doći ću lično da ti uručim poklon za svadbu!". Pa na šta to liči, na mojoj svadbi ona hoće njoj da uručuje poklon? Nepozvana se pozivaš! Ja sam spustila loptu, jer niko ne treba da dobije na važnosti preko nas, i to je to.

Tomićeva se dotakla i svojih roditelja i otkrila da li oni podržavaju njihovu vezu i brak.

- Moji apsolutno nemaju ništa protiv Anite... Ja sam već 10 godina to što jesam... Znate i za moje veze i sve... Sve se to zna i to znaju i oni, ali su stari i ja nisma dugo uz njih, pa nekako na sve ovo gledaju kao da odlazim iz kuće. Falim im u životu, teško im je... a ja sada imam Anitu, Aleksej je tu... pravimo porodicu. Ali imaćemo jedna porodični ručak gde će moja porodica upoznati Anitu, a ja bih volela da tu bude prisutna i njena majka.

Izvor: Pink.rs
Foto: matora23/Instagram

Pogledajte još