NISU SREĆNI, ZABOLELE SU ME OČEVE SUZE: Jovana Tomić Matora otkrila kako su njeni roditelji prihvatili venčanje sa Anitom Stanojlović (VIDEO)

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora gostovale su u emisiji "Amidži šou" i govorile o svom venčanju i odnosima u porodici nakon stupanja u gej brak.

- Okej, nije bilo svejedno, naravno. Ali, majka je videla da sam zaljubljena i rekla mi je: "Ako si ti srećna i ja sam". Sada je sve odlično, bila je kod Jovane, spavala, sada je u boljem odnosu sa njom nego sa mnom - otkrila je Anita.

Matora se nadovezala na svoju suprugu:

- Nisu oni srećni što se sve to tako dešava u mom životu, što je javno i transparentno. Nije to sad problem sa Anitom, oni znaju za moje veze i život već godinama. Veći je problem što su me željni, koliko im falim u životu. Oni su malo stariji i drugačije sve shvataju. Ja sad odlazim od kuće, imam ženu, eto, ona i dete ima, imam neku drugu porodicu i kao da se rastajemo. Baš je bilo emotivno kada sam im rekla, plakali smo svi zajedno, a kada vidiš očeve suze, najviše te zabole. Ja sam jako vezana za porodicu. Nikada im ne bih uskratila, ni njima ni sebi, da postanem majka i podarim im unuče. Tako da, polako radimo na tome. Videćemo Anita i ja sve detaljno, koliko sam se raspitivala ima neka klinika u Pragu, pa polako, ima vremena. Ali, to je plan, da se desi u bliskoj budućnosti.

Podsetimo, ovaj ljubavni par upoznao se tokom šeste sezone rijalitija "Zadruga". Stanojlovićevoj je ovo prva veza sa ženom, dok je Matora odavno javno govorila o svom seksualnom opredeljenju.

Nekolicina bivših zadrugara prisustvovala je venčanju, a novinar Marko Đedović bio im je kum, pored Tamare, Matorine dugogodišnje drugarice iz spoljnjeg sveta. Anita je uzela prezime svoje partnerke i sada je zvanično Anita Tomić.

Izvor: Pink.rs
Foto: matora23/Instagram

Pogledajte još