DEFORMISANA SAM ZA CEO ŽIVOT: Nataša Šavija progovorila o traumi i strahovima nakon incidenta sa Stefanom Karićem

Starleta Nataša Šavija je na TikToku govorila o svojim strahovima i traumama.

Nataša jedino želi, kako kaže, da joj se vrati funkcija očnog kapka i veruje da će joj tek tada biti bolje:

- Deformisana sam za ceo život! Ne znam da li će mi oko ikada izgledati kao pre. Kapak mi je nepomičan, a pre operacije je bilo još gore, nije se pomerao ni kada sam prstom pokušavala da ga podignem. Moja porodica je doživela još veći stres od mene. Uvek sam bila jaka za sve što mi se dešavalo u životu...

Starleta Nataša Šavija veruje da će dugo imati strahove, ali se trudi da joj ne ostanu traume:

- Verujem da neću imati psihičke posledice, barem se nadam... Verovatno ću se plašiti da izađem sama na ulicu, ali ću raditi na tome da vremenom ojačam. Jedino što želim u ovom trenutku je da se sve vrati na staro i da opet izgledam kao pre, a da oni koji su mi ovo učinili budu adekvatno kažnjeni! Puno sam čitala o fizičkom i psihičkom nasilju, i shvatila da ovo što sam ja preživela mnogo je gore od porodičnog nasilja - objašnjavala je Nataša tiktokeru poznatom pod nadimkom Makedonija u razgovoru na ovoj društvenoj mreži, pa se dotakla odnosa koji je imala s Stefanom Karićem pre nego što ju je pretukao.

- Mi se jesmo, kao, muvali i znali smo se... ali nisam očekivala da bi ovako nešto mogao da mi uradi. Mi, žene, se uglavnom plašimo muškaraca i njihove reakcije jer smatramo da smo slabije od njih, a to nije tačno. Moramo da podignemo glas, udružimo se i podržavamo međusobno, a o nasilju moramo da pričamo i da se protiv njega borimo - zaključila je ona.

Izvor: Informer.rs
Foto: natasa.savija/Instagram

Pogledajte još