POSEĆUJEM PSIHIJATRA, TO VIŠE NIJE TABU: Ksenija Knežević iskreno o mentalnom zdravlju i ljubavnom životu

Nekadašnjoj pevačici popularne grupe "Hurricane", Kseniji Knežević ljubav prema muzici usadio je otac Nenad Knežević Knez. Iako je odrastala kao dete popularnog pevača, Ksenija je popularnost stekla zahvaljujući svom talentu i trudu.

Međutim, nakon što je odnedavno započela solo karijeru popularna pevačica naišla je na prezasićenje obavezama, te odlučila da napravi kraću medijsku pauzu.

- Morala sam da se stvarno negde pronađem, u jednom momentu sam krenula baš dosta da se opterećujem oko svega i to mi je više bila psihička tortura, a bilo je previše i fizičkog posla, putovanja, nespavanja. Pa štitna žlezda, pa ženski hormoni, kako već sve to ide. I stvarno mi je trebalo da iskuliram od svega toga jedno vreme i nije me bilo briga da li je to dobar potez za posao i uopšte moju karijeru.

Iako je trenutno zadovoljna tokom svoje karijere Ksenija priznaje da na početku nije bilo sve tako bajno.

- Negde sam baš požurila sa tom prvom pesmom i to me je onako sputalo. To je bio jedan od razloga zašto sam htela da odmorim i to je bila samo stvarno moja odluka - otkrila je Kneževa naslednica koja je otvoreno govorila da je posećivala psihijatra.

- Brinula sam o svom mentalnom zdravlju i mislim da uopšte nije više tabu pričati o tome. Smatram da je to neophodno.

Kseniji osim u poslu cvetaju ruže i u ljubavi zbog čega ne skida osmeh sa lica.

- Ljubav je najlepša tako kad se krije i čuva za sebe. Daleko od očiju u javnosti. Kao što sam uspela do sada. Lepo mi je. Ispunjena sam već dosta godina. Sad je sedma već.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: ksenia.knezevic/Instagram

Pogledajte još