MATORA ĆE TRUDNOĆU IZNETI PRED KAMERAMA: Jovana Tomić i Anita Stanojlović ulaze u "Zadrugu 7"

Bivše učesnice "Zadruge" Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nedavno su stale na ludi kamen i od tada izazivaju veliku pažnju javnosti. Njih dve planiraju da zajedno uđu u rijaliti program "Zadruga 7 Elita".

- Jovana ne može da živi bez rijalitija! Osim što se vezala za prostor u Šimanovcima, to joj je i osnovni izvor prihoda. Pošto se sa Anitom dogovorila da nađu donora sperme i da ode na vantelesnu oplodnju krajem avgusta, u nov rijaliti "Elitu" trebalo bi da uđe trudna! Matora planira da celu trudnoću iznese pred kamerama - rekao je dobro obavešten izvor i dodao da Tomićeva već pregovara s produkcijom:

- Pošto veruje da će biti u drugom stanju, tražila je da ima poseban apartman, slično kao što je imala Miljana dok je bila trudna. Tu bi boravila s Anitom, imala bi pravo na tri obroka i užinu, redovne kontrole kod lekara, ali i da povremeno viđa porodicu. Čelnici "Pinka" smatraju da bi bio pun pogodak da ona i Anita, kao gej bračni par koji će dobiti dete, uđu u rijaliti!

Izvor je otkrio i da je Anita nije želela da uđe u rijaliti, ali je zbog Matore pristala.

- Anita nije želela da opet uđu u rijaliti, plaši se da li će njihov brak opstati tamo. Takođe, brine je kako će Jovana, ukoliko zaista bude trudna, prolaziti kroz stresne situacije. Jovana silno želi u rijaliti, pa su se oko toga i svađale. Anita je na kraju popustila i pristala, ali joj je zapretila da će odmah napustiti "Zadrugu" ako Matora samo pogleda drugu ženu. Mnogo je ljubomorna - rekao je izvor blizak paru.

Izvor: Kurir.rs/Informer
Foto: matora23/Instagram

Pogledajte još