SEKSI ŽENSKI POTEZI: Četiri trika učiniće vas savršenom ljubavnicom

Dopustite mu da u ogledalu posmatra vaše aktivnosti i ostanite u visokim potpeticama - nećete verovati koliko ćete ga uzbuditi...

Iako se o ukusima ne raspravlja, kada je reč o muškarcima i seksu, postoje zajedničke dodirne tačke. To se odnosi na nekoliko ženskih poteza kojima nijedan muškarac ne može da odoli, pa se zato pripremite i oborite ga s nogu već večeras!

A kako - saznajte u nastavku teksta...

Ogledalo

Nabavite ogledalo i postavite ga u sobu na mesto sa kojeg možete pratiti vaše seksualne trenutke. Muškarci uživaju u gledanju svoje partnerke tokom seksa, pa ste dovoljno smeli, priuštite mu zadovoljstvo.

Štikle

Muškarci smatraju da su žene u visokim potpeticama izuzetno seksi. Dakle, za promenu, tokom seksa ostanite u omiljenim štiklama.

Masturbiranje

Za muškarca ne postoji erotičnija scena od one u kojoj se žena sama zabavlja. Dočekajte ga u krevetu i pokažite mu na koji način funkcioniše vaše telo - nećete verovati koliko će ga to uzbuditi.

Foto-aparat

Ponesite foto-aparat ili kameru u spavaću sobu i zabeležite nekoliko vrućih trenutaka kojih će se vaš muškarac, s vremena na vreme, rado prisetiti. Naravno, to radite samo ukoliko ste sigurne da se neće okolo hvaliti fotografijama, a najbolje je da ih odmah nakon gledanja obrišete ili čuvate kod sebe.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još