REDOVNO BOTOKSIRAM LICE I STAVLJAM HIJALURON U USNE: Dragan Marinković Maca bez ustezanja progovorio o estetskim zahvatima

Pedesetpetogodišnji glumac Dragan Marinković Maca pojavio se na premijeri filma "Ko živ, ko mrtav" u Vrnjačkoj Banji, na Festivalu filmskog scenarija i govorio o ulozi u tom ostvarenju, o saradnji s holivudskim glumcima, ali i o borbi protiv starenja.

U šestoj si deceniji, a izgledaš kao mladić. Šta si radio na sebi?

- Stavljao sam botoks i hijaluron u usne i na licu. Stavljam i dalje. Na svakih pola godine ubrizgam malo botoksa. Pospremim se, zategnem se. Zgužvan sam od života, od kretena, raznih budala, tako da moram s vremena na vreme da odem na rekonstrukciju. Mislim da muškarci treba da se podvrgavaju estetskim intervencijama isto kao i žene. Ako neko ima neki nedostatak, treba da uradi korekciju.

Na Tviteru te dosta prozivaju da preteruješ sa zatezanjem. Kako to komentarišeš?

- Ne znam šta je tu problem! Planiram da stavim botoks i u jaja, jer su mi zgužvane mošnice. Do kolena su mi, pa moram da ih malo zategnem. Hoću da imam mošnice ko u ovna. Šalim se, naravno. Voleo bih da ljudi gledaju sebe i svoj život, a ja ću da radim sa svojim telom šta ja hoću!

Otkud ti u filmu "Ko živ, ko mrtav?"

- Reditelj filma Rade Ćosić i ja se dugo poznajemo, već smo radili jednu predstavu zajedno... Kad me je pozvao, bilo mi je drago i prihvatio sam ulogu kriminalca, kockara. U Banji su nas dočekali divno, svaka čast na organizaciji.

Čini se da se u poslednje vreme snima više nego ikad?

- Hiperprodukcija nije dobra jer se onda sve odrađuje kao tezga, pa ima dosta smeća. S druge strane, drago mi je što se snima i što mladi glumci imaju posla.

U Beogradu si 2013. snimao film "Novembarski čovek" s Pirsom Brosnanom. Kakvo je tvoje mišljenje o njemu?

- Snimanje s njim je kao i sa svakim drugim glumcem. Kroz karijeru sam radio s mnogim svetskim imenima, poput Džina Hekmana, Marise Tomej, Vudija Harelsona... Kad sam snimao s Marisom, sećam se, bila je strašno nadr*ana i umislila je da je mnogo bitna. Onaj ko je ostvaren, ne može biti nadr*an. Ne oduševljavam se holivudskim zvezdama, niti oni mnome. Briga me što sam glumio s Džejmsom Bondom, meni su ti filmovi ionako bezveze. Više sam se oduševljavao Đuzom Stojiljkovićem i Petrom Kraljem! S njima je bila čast igrati, to su glumačke veličine. Podržali su me kada sam bio mlad glumac.

Kako tvoje kolege reaguju na tvoja učešća u rijaliti formatima?

- Mnoge kolege su mi zamerale što sam bio deo rijalitiji programa, ali briga me za to. Znam kakav sam kada izađem na scenu. Ali, tako je u ovom poslu, ima dosta licemerja. Moraju nešto da ti nađu kako bi te pljunuli.

Izvor: Informer.rs
Foto: K1 Televizija - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još