ODLEPILA SAM ZA 20 GODINA MLAĐIM: Zorica Marković progovorila o ljubavnom životu nakon izlaska iz "Zadruge"

Pevačica Zorica Marković neće više ulaziti u rijaliti! Čvrsto obećava da je svoju misiju u takvim formatima ispunila i sada hoće da se posveti novim poslovima, otvaranju restorana, snimanju pesama, ali i mladom momku, s kojim se nedavno smuvala.

Kako je bilo nekada, na početku vaše karijere?

- To je bilo 1809. Kad god sam i onda i sad osetila hejt - sad se tako zove, a tad je bio bojkot - ko da smo u ratu. Znala sam da ću da uspem, tad je sve nekako bilo zdravo. Mene su odmah proglasili šundom, ali smo se borili, meni je to dalo mnogo snage.

Koji kolega vam najviše nedostaje?

- Stvarno svi. Ali eto, za Sinanom me i dan-danas duša boli. Sećam se kad sam ga poslednji put videla. Bio je na VMA i ja odem da ga vidim. Sedeli smo na betonu, na stepenicama i popušili tri pakle te večeri. Nisam ni sanjala da će to biti naš poslednji susret.

Kako ste reagovali na sve navodne brakove koje ste imali i kolege s kojima su vas spajali?

- Pa ne znam da li znaš, ali ja sam se udavala 20 puta. Ja sam najgora ku*vetina. Pa meni je i Mitar Mirić bivši muž, tajno smo se venčali, a on moj brat 100 godina, pa i sad. Pa mene je pola Srbije je*alo, po pričama ovih štakora iliti ološa.

Šta mislite o današnjem trendu u muzici?

- Muzika se ne sluša, gleda se, al' šta mene briga, ja trajem, kao i moje starije kolege. Čast izuzecima, ali mnogo ima igranja i striptiza.

Na koga mislite kad kažete čast izuzecima?

- Pa eto, Prija, Darko Lazić, Amar Gile, Dragi Domić. Eto, oni su svi dok su se takmičili, pevali kod mene. Sećam se i Prijinog rođendana, slavila ga je kod mene. Mnogo su je gosti voleli, ja sam znala da će ona uspeti.

Je l' se sećate neke anegdote s tih vaših zajedničkih nastupa, koncerata, kako je tad bilo?

- Pa sećam se, kako ne. Sećam kad sam izašla na binu u onim najlonkama, ali nisam stigla da ih navučem i na drugu nogu, pa mi je taj drugi deo visio između nogu.

Kako niste stigli?

- Zato što smo mi te turneje i zajedničke koncerte imali tako što smo svi išli autobusom. Mi smo takve pizd*rije pravili da to nije normalno. Popakujemo se i čim uđemo, bacamo remi i igramo dok ne stignemo. E ja sam tad bila u nekoj žestokoj igri i nisam htela da izgubim, kasnila sam. Nisam stigla da navučem i drugu čarapu, bez druge sandale, bosa, ali tad sam bila ribetina. I tako sam izašla na binu, kasnije je to postao trend.

U kakvim ste odnosima sa Anom Ćurčić?

- Okej, ne čujemo se često, ali smo u kontaktu. Meni je ova sezona najteže pala, jer ja sam na prevare jako slaba. Ja sam nju morala da podržim zbog toga što sam i ja bila prevarena.

Vas je muž prevario, pa ste njegovu devojku pretukli?

- Ne, ne nisam je prebila. Samo sam je bacila malo u Dunav da pliva. Ko šaran. Ja za svoje haos pravim.

Zorice, delujete zaljubljeno. Da li je to tačno?

- E sad si me upecao. Otvorio si me ko knjigu. Odavno se nisam ovako ispričala. Ko da imaš onaj rajsferšlus, pa me, mic po mic, skroz raskopčaš. Jesam, mnogo sam zaljubljena u 20 godina mlađeg od sebe, ja kad sam ga videla, ja sam odlepila. S njim kad sam krenula da komuniciram, meni je, kako da ti kažem... I rekla sam, to je to.

Je l' to čuveni "džukela"?

- Ne. S njim sam bila 12 godina, ali smo prekinuli. To je bila veza na daljinu. Nisam htela da ga lažem. Upoznala sam ovog mrguda i odlepila. Pozvala sam "džukelu" i rekla da moramo da razgovaramo. Koji je danas dan, 16? E, 1. avgusta sam završila tu priču i predala se mrgudu. Pokazaću ti sliku, ali samo ti smeš da je vidiš.

Koji su vam planovi u narednom periodu? Rijaliti?

- Ne, dosta je, stvarno. Hvala im na svemu, ali ja stvarno treba da nastavim tamo gde sam stala. Snimam pesme, završavam knjigu, otvaram restoran, život ide.

Izvor: Kurir.rs
Foto: zoricamarkovic_official/Instagram

Pogledajte još