PET MISLI: Šta muškarcima prolazi kroz glavu kada vide golu ženu?

Kada se žena skine pred muškarcem, on zaboravi na sve ostalo i želi samo da se prepusti sopstvenim užicima, ali i užicima partnerke.

Mnoge žene misle kako njihovi partneri samo razmišljaju o nesavršenstvima kada vide njihovo golo telo, ali pripadnici muškog pola ni ne vide ono što žene percipiraju kao mane.

A šta muškarcima zapravo prođe kroz glavu kad ženu vide golu?

1. Ostani kul

Kada se žena skine pred muškarcem, bez obzira na to koliko su već puta videli taj prizor, sve u njegovom telu "podivlja". Ubrzaju se otkucaji srca, krv se sjuri u prepone, "smuše" se u glavi, pa ne mogu ni trezveno da razmišljaju. Ne žele da ostave utisak da nikad pre nisu videli golu ženu zbog čega se trude da ostanu kul i pribrani. A zapravo bi najradije počeli da viču od sreće i uzbuđenja.

2. Pokušaj da izdržiš...

Muškarci postižu orgazam brže od žena što ne znači samo da moraju dodatno da se potrude, već i da odlože sopstveno zadovoljstvo zbog zadovoljstva žene. Zato, iako bi najradije divlje vodili ljubav, ponekad moraju da vode ljubav u sporijem ritmu uz koji će, bar se tako nadaju, uspeti da dožive vrhunac u isto vreme.

3. Kad bih barem znao šta želi da uradim

Nemojte se plašiti da malo usmerite ženu. Njihov posao puno je lakši kada im date povratnu informaciju. Šapnite im u uho svoje želje, pomerajte njihove ruke gde želite da budu, preuzmite kontrolu i pokažite im šta vas uzbuđuje, poručuju muškarci ženama.

4. Baš sam srećnik

Muškarce jednostavno preplavi osećaj zahvalnosti kada vide ženu golu.

5. Zbog čega bi ona uopšte mogla da se oseća nesigurno?

I muškarci imaju svoje nesigurnosti, ali i dalje teško razumeju ženske "kočnice" kada su oni tako očarani ženskim telom. Ako žena prekriva grudi rukama, krije se ispod peškira i ne može potpuno da se opusti, pravi muškarac će učiniti sve da se njegova partnerka oseća dobro. Te nesigurnosti muškarcima zapravo ne smetaju, ali još im je draže kada im žena ponosno pokazuje svu svoju lepotu.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još