OBRATITE PAŽNJU NA DETALJE: Šest znakova ukazuju da vas bivši partner još uvek voli

Postoji mnogo razloga zašto bi neko raskinuo sa vama čak i ako vas i dalje voli. A, ako ste vi učinili nešto što je vašeg partnera nateralo na raskid, vrlo je verovatno da i dalje ima osećanja prema vama.

Iako je teško sa sigurnošću tvrditi da vas bivši i dalje voli, možete to primetiti na osnovu njegovog ponašanja kada ste vi u blizini. Čak i kada se trudi da sakrije svoja osećanja, ono što osećaju uvek kasnije ispliva na površinu.

Bez obzira na razlog zbog kog ste raskinuli, ako se pitate da li vas bivši i dalje voli ili ne, postoje znakovi koji vam mogu pokazati sve što želite da znate. Otkrijte u nastavku teksta koji su to znaci.

I nakon raskida, on se i dalje konstantno dopisuje sa vama

Jedan od znakova koji pokazuju da vas bivši i dalje voli je njegova tendencija da održi kontakt sa vama. Ako vam i dalje šalje poruke i pokušava da komunicira sa vama na ovaj ili onaj način, sasvim je sigurno da i dalje gaji osećanja prema vama i želi vas nazad. Ako to nije slučaj, onda nema nikakvu želju da sa vama održi kontakt.

Lajkuje vam sve slike na društvenim mrežama

Veliki dokaz da osećanja nisu nestala je proganjanje na društvenim mrežama. Ako lajkuje svaku sliku ili post koji objavite, ali bukvalno svaki, onda vas sigurno i dalje voli. Ovo posebno važi ako lajkuje vaše stare zajedničke slike i često ih komentariše. Kristalno je jasno da vas nije preboleo i da vas i dalje voli.

Pokušava da vas napravi ljubomornom na očigledan način

Praviti nekoga ljubomornim u cilju raspaljivanja stare vatre je očajan potez. Jedini problem kod ovoga je to što su ove situacije izuzetno providne i skoro nikada ne uspevaju. Ako vaš bivši u vašem prisustvu stalno priča o tome kako ima novu, atraktivnu devojku, velika je šansa da vas i dalje voli.

Loše se ponaša prema vašem novom partneru

Ljubomora može naterati čoveka da uradi nenormalne stvari i, ako vas bivši i dalje voli, biće izuzetno ljubomoran na vaše nove ljubavnike. Ljubomora obično proizvodi veoma loše ponašanje, stoga ćete znati da li je ljubomoran na osnovu načina na koji se ophodi prema vašem novom partneru. Verovatno će biti bezobrazan prema njemu, ubeđivati vas kako on nije dobar za vas, a nekad može otići toliko daleko da će pokušati da ga ponizi pred mnogo ljudi. Ovo je jasan znak da vas i dalje voli.

Nije imao nijednu vezu nakon raskida sa vama

Bez obzira na priče o novim devojkama koje priča kada ste vi u blizini, ako vas i dalje voli, sasvim je sigurno da nije imao nijednu vezu nakon raskida sa vama. Teško je nastaviti dalje kada još uvek gajite osećanja prema nekome, pa je ovo u potpunosti razumljivo. Ovo znači da će izbegavati upuštanje u pravu vezu sa nekim ako vas nije preboleo. Prošlo je puno vremena i vidite da je još uvek slobodan, verovatno vas i dalje voli.

Šalje vam smešne slike da vas podseti na "stara, dobra vremena"

Kada vam vaš bivši šalje slike koje vas oboje podsećaju na vašu vezu ili vas podseti na neku internu šalu, jasno je da pokušava da vas podseti na kvalitetno vreme koje ste proveli zajedno. Drugim rečima, trudi se da u vama izazove bilo kakve osećanja prema njemu, jer ih on i dalje ima prema vama. Ovo nije samo znak da vas i dalje voli, već je takođe način da vidi gde se vi trenutno nalazite sa emocijama, i ima li šanse da vas pridobije nazad.

Izvor: Ženski Magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još