PRIJAVITE SVOJE PLOVILO: Novosadski karneval brodova u subotu 2. septembra od 16h

Color Media Communications i Udruženje građana For All Solutions uz podršku Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Ministarstva za turizam i omladinu pokreću "Novosadski karneval brodova". Ideja je da Novi Sad dobije još jednu značajnu turističku manifestaciju kroz promociju nautičkog turizma i muzičke baštine naroda Vojvodine.

U karnevalskoj atmosferi, sa puno muzike i zabave za celu porodicu, Novosađani i gosti Novog Sada uživaće u paradi plovila koja će defilovati Dunavom od Štranda nizvodno do plaže Oficirac i nazad do Pristana Gradskog zelenila prekoputa Petrovaradinske tvrđave gde će svi učesnici nastaviti da se zabavljaju uz muziku tamburaša, duvačkih orkestara, hranu i piće.

Foto: CMC

Pored katamarana na kojima će biti duvački i tamburaški orkestri, karnevalsku povorku će činiti pojedinačni brodovi i čamci članova novosadskih nautičarskih klubova koji će dobiti zastavice da okite svoja plovila, besplatne vaučere za pivo kao i po dve ulaznice za "Novosadski Oktoberfest" 6. i 7. oktobra.

Prijava čamaca i brodova koji žele da učestvuju u karnevalskoj povorci na mejl: ivana.rajinac.cpg@gmail.com

Više detalja o programu: http://communications.rs/karnevalbrodova/

Autor: Nadlanu.com
Foto: CMC

Pogledajte još