BAŠKARI SE U LUKSUZNOM STANU: Ana Ćurčić plaća kiriju 2.000 evra mesečno (VIDEO)

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić nedavno se preselila u jedan od luksuznijih delova Novog Beograda, a sada je objavila video-snimak iz stana koji iznajmljuje i pokazala fanovima pogled sa terase.

Naime, Ćurčićeva je svojim pratiocima pokazala koliko njene komšije uživaju u noćnim satima i koliko je atmosfera prijatna.

- U mom kraju - napisala je Ana u snimku.

Novinari "Kurira" pitali su agente za iznajmljivanje stanova jedne ugledne agencije u Beogradu, koliko košta mesečna renta u ovom luksuznom naselju.

- Stanovi u tom kvartu koštaju od 1.500 pa do 2.000 evra mesečno. Obično se prave ugovori na godinu dana, a klijenti su nam od stranaca, Rusa, Turaka, pa do naših preduzetnika - rekao je agent.

Ana je za "Blic" ispričala da plaća kiriju za ovaj stan, koji je sredila prema feng-šuiju.

- U dnevnoj sobi stalno provodim vreme, ali i na terasi. Tu uživam sa drugaricama. U ovom naselju ima poznatih, stvarno mi svi najnormalnije prilaze. Kažu mi sve najbolje, daleko od onoga što su mi cimeri govorili u "Zadruzi": da sam kockarka, narkomanka, folirant i slično. Zaista, toga nema. Za ovaj stan plaćam kiriju, ali mi se kraj jako sviđa i nadam se da ću za neke dve godine ovde i kupiti stan.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ana_curcic_official/Instagram

Pogledajte još