Modna patrola u potrazi za ljudima od stila!

0

Da li su nas modni trendovi uniformisali do neprepoznatljivosti ili na našim ulicama ipak postoji dovoljno autenično odevenih pojedinaca? Saznajte šta je Apsolutni Stil modna patrola!

Do odgovora na gorenavedeno pitanje u narednih pet nedelja pokušaće da dođe Apsolutni Stil modna patrola, podržana od strane Absolut vodke. Patrola će imati za cilj da identifikuje osobe sa najboljim ličnim stilom – i predstavi ih javnosti putem Facebook aplikacije Apsolutni stil koja će posetiocima omogućiti da glasaju za svoje favorite.

U stilu mnogih svetskih blogera koji “jure” ulicama metropola za najboljim stilom “običnih ljudi”, nešto slično kreće i kod nas. Zato, pokažite svoj najbolji stajling na ulici i čekajte Apsolutni Stil modnu patrolu da vas “uhvati”.

Apsolutni Stil patrolu čine Jelena Karakaš, autor popularnog modnog bloga u regionu pod nazivom “Ko ne voli cipele ne voli ni ljude” i Vladimir Miladinović Piki, jedan od najprepoznatljivijih fotografa mlađe generacije. Oni će imati podršku fotografa Miloša Nadaždina, kao i dizajnerke Tamare Radivojević.

Tokom narednih pet nedelja Absolut patrola će u potrazi za ljudima od stila obići ključna mesta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Onima koje patrola ne “ulovi” omogućeno je da se sami prijave za status osobe od stila, s tim da će morati da ubede žiri da to i zaslužuju.

Samo odabrane fotografije biće u konkurenciji za vredne nagrade: unikatne dizajnerske radove sa potpisom Tamare Radivojević i VIP tretman na njenoj reviji na Fashion Weeku.

O dva pobednika u kategorijama najbolji individualni muški modni stil i najbolji individualni ženski modni stil odlučivaće se glasanjem na Apsolutni Stil Facebook aplikaciji na stranici Absolut Vodka Srbija, dok će jednu specijalnu nagradu dodeliti stručni žiri.

Pobednici konkursa biće proglašeni 16. oktobra.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.