UGRADILA SAM 840 KUBIKA: Maja Marinković prezadovoljna rezultatima operacije povećanja zadnjice

Starleta i rijaliti učesnica, Maja Marinković prekjuče je izašla iz bolnice, nakon što je ugradila silikone u zadnjicu.

Njen otac, Radomir Marinković Taki, došao je po nju, a Maja je tom prilikom otkrila medijima kako je operacija protekla, a kako kaže, stavila je ukupno 840 kubika u zadnjicu.

- Osećam se zaista dobro, s obzirom na to da je to tek sveže. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još po otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu, po jednoj - rekla je Maja, a onda je prokomenatrisala da li će ući u "Elitu".

- Otom-potom za "Zadrugu 7", ne bih na tu temu, moram prvo da se oporavim. Želim da mi sve ovo protekne kako treba.

Inače, operacija povećanja zadnjice košta oko 4.000 evra, a domaći mediji su pisali da je Maja na plastične operacije potrošila čak 30.000 evra. Uradila je grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrvem a sada i zadnjicu.

Većinu tog novca dao joj je otac Taki.

- Pre nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi - rekao je Taki.

Izvor: Blic.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još