VANJA, VOLIM TE I NADAM SE DA SE NEĆEMO RAZVESTI: Nenad Aleksić Ša priznao da se kaje zbog razlaza sa suprugom (VIDEO)

Nedavno je u medijima kao bomba odjeknula vest da se reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša posle samo mesec dana od venčanja razvodi od svoje novopečene žene Vanje.

Ša se sada u emisiji "Amidži šou" javno pokajao zbog nagle odluke da se razvede, a u programu uživo se obratio Vanji izjavom ljubavi i izazio nadanje da će se pomiriti.

- Iskreno, iz najveće gluposti smo došli do toga da se posvađamo i da Vanja pokupi stvari i ode. Ja sam neko ko je stariji od nje i trebalo je da budem popustljiviji. Malo sam vršio jači pritisak, jer sam razbucan od prethodnih veza... Malo sam vršio jači pritisak i jako mi je žao. Kad sam izvadio venčani list ja sam shvatio da sam idiot. Ja sam rekao da ne želim da se razvedem, već da želim da dođemo do nekog rešenja. Devojka se nije udala za mene iz neke koristi. Kad sam se čuo s Matorom, ja sam njoj tako rekao, imao sam ishitrenu reakciju. Nije trebalo da se ponašamo kao deca - rekao je Ša i dodao:

- Mislim da je ovo jedna veza i brak koja i te kako može da uspe. Prošao sam s njom za šest meseci više nego s Ivanom za pet godina. Mnogo je volim, ona je idealna žena za mene. Prenaglio sam, mnogo bih voleo da se pomirimo, naš odnos ima budućnost. Bio bih neiskren da kažem da me je iskorisitla, nije, moram da kažem da je volim da se nadam da se nećemo razvesti. Prenaglio sam, kajem se... Nedostaje mi njeno dete, volim ga kao svoje, kao i njene roditelje.

Izvor: Pink.rs
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još