RIJALITI ĆE POČETI KAD JA UĐEM: Maja Marinković najavila pobedu u "Eliti"

Starleta Maja Marinković uspešno se oporavlja nakon operacije povećanja zadnjice, i kako je izjavila za domaće medije, prezadovoljna je svojom novom pozadinom.

Bivša zadrugarka otrila je za "Informer" da uskoro ulazi u "Elitu". Pred ulazak u rijaliti planira kraći put, a onda će se za mesec dana useliti u "Belu kuću" da se obračuna sa svima.

- Idem u Pariz s društvom i mnogo se radujem. Uživam u slobodi, izlascima, provodu i prijateljima i svemu onome za šta nisam imala vremena dok sam bila u rijalitiju - izjavila je Maja, pa otkrila da će u "Eliti" svakog postaviti na svoje mesto:

- Vidim da me pojedinci svakodnevno pominju, a neke učesnice me kopiraju i volele bi da budu Maja Marinković. Žao mi je što u tome ne mogu da uspeju, jer, jedna je Maja, kraljica šera i rijalitija! Bez mene šou nije šou, a ubeđena sam da će on tek početi kada ja uđem! Zato je logično da ove sezone ja i pobedim!

Starleta i rijaliti zvezda kaže da nema dečka, ali da postoji neko ko joj se dopada. Ipak, ima visoke standarde, pa u život više ne pušta bilo koga.

- Zaljubljenost je za mene teška reč, ali postoji neko ko mi se dopada. Ja imam takav stav da ne može svako ni da mi priđe, niti treba. Nisam uobražena, ali držim do sebe. Treba da se oseti energija, da se ljudi prirodno spoje ako osete hemiju. Nikada nisam imala problema kada su momci u pitanju i nikada nisam doživela u svom životu da me neko odbije! Ne mogu da kažem da nisam imala loše izbore, ali sve su to životne lekcije. Sebe smatram strastvenom ženom, koja, kada voli, voli bez rezerve - rekla je Marinkovićeva.

Ipak, na pitanja o Marku Janjuševiću Janjušu, Filipu Caru i Bilalu Brajloviću, kao i koga je od njih trojice najviše volela, nije želela da odgovori.

- O bivšim momcima ne pričam, kako im ne bi davala na značaju - izjavila je Maja.

Jedna od najatraktivnijih rijaliti učesnica, dosad je na sebi puno toga korigovala plastičnim operacijama. Ipak, smatra da se ljudima kod nje više dopada njena energija nego spoljašnjost.

- Fizički izgled je nešto što privuče, ali to je samo vizuelno. Osoba mora da ima "x" faktor i da poseduje osobine dobrog čoveka. Ja sam na prvom mestu lojalan prijatelj i dobra sam osoba, ali sam i mangup, u svakom smislu te reči. Mislim da me zbog toga bivši i dan-danas vole - rekla je Marinkovićeva.

Maja ne krije da je više puta otišla pod nož kako bi sebe vizuelno popravila:

- Ja obožavam da se ulepšavam i vodim računa o sebi. Nikada se nisam folirala da sam protiv estetskih intervencija. Svaka žena želi da bude lepa! Treba se negovati i voditi računa o svom izgledu. Korigovala sam stvari za koje sam smatrala da mogu da budu bolje i uspela sam u tome. Uspem u svemu što zacrtam. Operacije i hirurgija ne treba da budu tabu tema, 21. vek je.

Izvor: Informer.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još