TREBA MI ŽENA KOJA ĆE DA ME PAZI I MAZI, SA ANOM I ANĐELOM NISAM U KONTAKTU: Zvezdan Slavnić otkrio kakvu devojku priželjkuje

Rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić pojavio se sinoć na promociji pesme Silvije Đogani, a kako je istakao ne skriva se od medija već uživa u slobodi. S obzirom na to da nema devojku, Slavnić je izjavio da je spreman za novu ljubav i otkrio šta nova izabranica mora da ima.

Na pitanje zbog čega se povukao i nema ga na javnim događajima, Slavnić je istakao:

- Nisam se povukao, pustio sam da teče sve svojim tokom i kao što sada vidimo desile su se neke stvari i bolje je da neko drugi govori o meni, a ne ja - počeo je Zvezdan koji je prokomentarisao to što je večita tema u "Eliti 7". Ipak, to mu ne imponuje, već mu je zanimljivo.

- Ne pričaju o mojim sportskim podvizima, tako da nema šta da mi imponuje, toliko. Okej, nastavilo se kako se nastavilo, da imaju neke lepe stvari imaju, ovako mi je samo zanimljivo.

Na pitanje da li planira ulazak u "Elitu 7", Slavnić tvrdi da nije dobio čak ni ponudu, a svakako ne vrtoglavu cifru o kojoj se spekuliše:

- Nisu kontaktirali sa mnom uopšte, ja nemam tu informaciju. Bilo bi dobro da je ta informacija tačna, posebno za tu cifru - rekao je Zvezan koji bi voleo da uđe u popularni rijaliti:

- Ne mogu da te lažem, ali sigurno da bismo seli da popričamo.

S obzirom na to da je dugo već bez devojke, od kada ga je Anđela Đuričić ostavila, Slavnić je sada priznao da li se upoznaje s nekim preko društvenih mreža.

- S nekim izađem, nešto večerica. Nisam se nešto upuštao. Da, bilo je to Tik Tok i instant upoznavanja - rekao je bivši rijaliti igrač koji tvrdi da sa bivšim devojkama Anđelom i Anom Ćurčić nema kontakt.

- Ne. Sa Anom ne pričam od kad sam izašao, a s Anđelom već dva, tri meseca nemam kontakt - istakao je Slavnić i otkrio kakva žena mu je potrebna:

- Ona koja ume da me voli, pazi, mazi i ljubi svakog dana.

Izvor: Informer.rs
Foto: slavnic.zvezdan/Instagram

Pogledajte još