TAJNO VENČANJE NA TAJLANDU: Udala se Stanija Dobrojević?!

Stanija Dobrojević navodno se udala na Tajlandu. Starleta je sve oprostila Asminu Durdžiću, zbog koga se nedavno našla u centru skandala.

- Nisu planirali venčanje, to se desilo spontano na Tajlandu. Pa oni nisu zajedno ni otišli, već joj se on pridružio moleći je da mu oprosti sve i da mu da drugu šansu. Čovek je prešao pola sveta da je nađe tamo, on je odlepio za njom. Stanija i Asmin se baš vole i nisam se iznenadila kada su mi saopštili da će se venčati. Ona je uvek maštala da to bude na nekoj egzotičnoj destinaciji, na nekoj plaži - navodi izvor i dodaje:

- Bilo joj je žao što joj tu nisu majka i brat, ali svakako da se neće na ovome završiti, praviće oni svadbu i venčanje za porodicu i prijatelje. Njegova porodica je odlično prihvatila Staniju. Zbog porodice, koja još uvek nije sigurna da je on pravi čovek za nju, Stanija ćuti - nastavlja izvor.

- Da se ne lažemo, Staniji smeta ovaj skandal, ali on je stvarno gleda kao malo vode na dlanu i konačno da je našla nekog ozbiljnog muškarca koji se bori za nju, a ne klinca koji će da joj ljubomoriše, izlazi po klubovima i da ga ona finansira. Nadam se da će se uskoro ostvariti i u ulazi majke, ona je to zaslužila i jako je teško podnela gubitak bebe koju je čekala sa Asminom - završio je izvor.

Majka Asmina Durdžića, Mevlida Durdžić definitivno više gotivi Staniju Dobrojević u odnosu na bivšu snaju Aneli Ahmić.

- Staniju sam upoznala ne lično, već preko video-poziva. Za Staniju imam sve najlepše da kažem, jedva čekam da se vidimo uživo! Stanija je toliko pozitivna osoba, tako je lepa, tako lepo priča... Tako nas je lepo prihvatila. Toliko je volimo, kao svoje dete! Skoro svake večeri smo bili na video-pozivu sa njom, ona je divna - počela je Mevlida.

- Znate li koja je razlika između Stanije i Aneli? Stanija nije bila ni u kakvim lošim pričama, nije koristila neke supstance, krala, bila u zatvoru... Stanija je osoba za poželeti, a Aneli je to sve prošla. Njih dve, to je razlika nebo-zemlja. Staniju jedva čekam, samo da je vidim i da je zagrlim! - istakla je ova žena, pa dodala da ju je dotuklo to što je Stanija izgubila Asminovu bebu.

- To mi je jako teško palo, prva sam saznala. Toliko nam je teško... I sada je, još uvek. Ali, daće Bog!

Mustafa Durdžić, Asminov otac imao je takođe reči hvale za Staniju.

- Glavni razlog zbog kojeg sam se ja oglasio jesu Stanijine suze. Kada neko nekoga tako optuži, jednu damu, gospođu, ženu, da je otela nekome oca, muža... Reakcija javnosti je takva kakva je bila. Zbog toga sam morao da reagujem, to nije istina - istakao je Mustafa.

Izvor: Blic.rs/Star
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još