BIVŠI ZADRUGAR ZAVEO PEVAČICU: Slađa Delibašić i Zvezdan Slavnić u ljubavnoj vezi?! (FOTO)

Zvezdan Slavnić i pevačica Slađa Delibašić navodno se, kako prenose medijim, uveliko viđaju. Naime, nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga" pojavio se na promociji nove pesme njene ćerke Silvije, što je svima bilo najpre čudno i neobično, međutim, kako se saznalo, njih dvoje su navodno već neko vreme u emotivnom odnosu.

Slavnić se na promociji pojavio sa potpuno novim imidžom i vidno raspoložen. Kako nije skidao osmeh sa lica, mnogi su zaključili da je to zbog bliskog kontakta sa Delibašićevom. Njih dvoje se nisu znali od ranije, ali su se upoznali preko zajedičkih prijatelja i tako je počelo druženje, upravo kada se Zvezdan povukao iz javnosti i medija, u kojima je neprekidno bio prisutan.

Kako dalje navodi "Skandal", Slađa je i te kako srećna pored Slavnića i prija joj njegovo društvo. Ona je, inače, nakon razvoda od densera Đoleta Đoganija, uvek volela žestoke momke, pa ako nije ni čudo da je "pala" na Zvezdana. Sa druge strane, Zvezdan voli zrelije žene, kao i pevačice, na koje je celog života bio slab, kao nekad na pokojnu Kseniju Pajčin, koja je svojevremeno bila njegova najveća ljubav.

Foto: slavnic.zvezdan/Instagram

Izvor: Kurir.rs/Scandal
Foto: sladjadelibasic/Instagram

Pogledajte još