BEZ POSLEDICA: Kojih pet pravila možete prekršiti na početku veze?

Već ste čuli za sva ta pravila o tome šta bi trebalo, a šta ne da radite na početku veze.

Međutim, sva ta silna pravila uzimaju gotovo svu zabavu, zar ne? Znamo da postoje određena pravila koja zaista ne bi trebalo prekršiti, ali ipak postoje i ona koja možete, a da ne snosite posledice.

Narednih pet pravila zaista vredi prekršiti.

1. Čekati da odete na određeni broj sastanaka pre nego što spavate sa njim

Čuli ste za pravilo o trećem sastanku. Navodno, treći sastanak je znak da možete popustiti kočnice i uskočiti u krevet sa njim. Mada, neka pravila čak govore da ne bi trebalo ni da ga poljubite na pravom sastanku. Problem je u tome što je prirodno da se sve to uradi ranije.

Neki ljudi smatraju da je prirodno to uraditi kasnije. Činjenica je da ne postoji određeno pravilo koje sa sigurnošću tvrdi kada je vreme da spavate sa njim. Važno je da verujete svojim instinktima. Ne radite to na njegovu inicijativu, već onda kada ste vi spremni i kada vi to želite.

2. Ne odgovarati mu na poruke određeno vreme

Poslao vam je poruku i sada se pitate da li bi trebalo da mu odgovorite odmah. Tamo negde postoji pravilo koje kaže da treba da sačekate nekoliko sati ili čak dana dok potencijalni gospodin Pravi dobije svoj odgovor. Ne mučite se da pratite ovo pravilo. Ako želite da mu odgovorite na poruku odmah, onda učinite to.

Naravno, ako nemate vremena u datom trenutku, onda to učinite kasnije. Ali ne zaboravite to da uradite! Život je dat da bi se živeo, a ne da bi se sledila neka besmislena pravila, koja navodno nude da se taj ’’posebni momenat’’ dogodi sam od sebe. Ako želite nešto, ustanite i radite nešto kako bi došli do cilja.

3. Očekivati da on pokrije sve troškove

Osim ako je on multi-milioner, onda je ovo u redu. Ali, realnost je ipak malo drugačija i velike, ili bolje rečeno, ogromne su šanse da on nema dovoljno novca da plaća svaki vaš izlazak. Morate i vi ponekad platiti za nešto. Na kraju krajeva, žene su se svim snagama borile da dobiju jednaka prava.

Ponudite mu izlazak u restoran i podelite troškove, ili, jasno mu stavite do znanja da je ova večera vaša, jer želite da se lepo ponašate prema njemu. Ali, budite oprezni i pažljivo čitajte između redova kada su ove stvari u pitanju. Neki muškarci jednostavno žele da plaćaju svoje izlaske i osećaju se odvratno kada to žena učini umesto njih.

4. Otkazivati planove u cilju da vas doživi kao neosvojivu

Gluma neosvojive devojke može da iznervira vašeg muškarca. On se neće mučiti sa vama ukoliko uvidi da niste zainteresovani. Naravno, ponekad ćete jednostavno biti preplavljeni obavezama, te zaista nećete biti u mogućnosti da odete na sastanak. Ali, ako imate pregršt slobodnog vremena i želite da se vidite sa njim, ništa vas ne sprečava da kažete "da" izlasku koji je ponudio.

5. Očekivati da uvek bude spreman

Da li vi očekujete od njega da uvek kod sebe ima kondom? Velike su šanse da neće biti
tako. To se može desiti jer on ne želi da mislite da on od vas očekuje seks, ili zato što je jednostavno zaboravio da ih ponese. Za promenu, vi budite pripremljene ukoliko se nadate uzbudljivoj noći sa njim.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još