Zagreva se atomosfera oko "Osvetnika" (FOTO)

Hajp oko Marvelovih "Osvetnika" (The Avengers) sve ozbiljnije se zahuktava i fanovi najpoznatijih superheroja se ozbiljno "oštre" za 4. maj 2012. godine kada je zakazana američka premijera ovog velikog superherojskog filma.

Nakon niza "paparaco" fotografija sa seta, pred nama su prvi zvanični kadrovi iz ovog filma koji je na jednom mestu okupio dream team superheroja. Na fotografijama ćete videti Skarlet Johanson kao Natašu Romanof tj. Crnu udovicu (Black Widow), Krisa Hemsvorta kao Thora, Roberta Daunija Džuniora kao Tonija Starka tj. Iron Mana, Semjuela L. Džeksona kao Nika Furiju (Nick Fury), Krisa Evansa kao Stiva Rodžersa poznatijeg kao Kapetan Amerika (Captain America) i, omiljenog nam, Lokija koga igra sjajni Tom Hidleston.

Pored ovih junaka, koji su se pojavili u ovom prvom setu fotografija, uskoro nas očekuje da vidimo i zvanično (nezvanično odavno jesmo) kako Džeremi Rener izgleda kao Klint Barton aka Hawkeye, zatim kakav je Brus Bener tj. Hulk koga je od Erika Bane i Edvarda Nortona "nasledio" Mark Rufalo. Peper Pots - verna saradnica Iron Mana, je već tradicionalno Gvinet Paltrou, dok je Polu Betaniju pripao glas Džarvisa (Jarvis).

Dok se nadamo da će nam ovaj film opravdati očekivanja, podsetimo se svojevrsnog tizera koji je pratio distribuciju filma "Prvi osvetnik: Kapetan Amerika". -> TIZER FILMA "THE AVENGERS"

Vrlo odgovorne uloge režiranja filma, koji se nikome neće isplatiti da "omaši" (posebno fanovima Marvela!) prihvatio se Džos Vendon poznat po nizu TV serija, među kojima su i "Bafi ubica vampira" i "Ejndžel".

FOTO GALERIJA: Kadrovi iz filma "Osvetnici" (The Avengers)

Koji je vaš omiljeni Marvelov superheroj?

Pogledajte još