INTENZIVNA AKCIJA: "Netfliks" napravio neobičan bilbord - obrišite znoj Krisu Hemsvortu (VIDEO)

Za nastavak akcionog trilera "Cena spasa 2" (Extraction), striming platforma je napravila džinovski poster koji publici pruža priliku da zvezdi filma, Krisu Hemsvortu, obriše znoj sa lica.

Već neko vreme, filmska industrija očajnički pokušava da pronađe sledeći veliki tehnološki skok – jedan korak napred koji će privući publiku kao u dobra stara vremena. Neko vreme je izgledalo kao da će ovo biti 3D, ali je entuzijazam ubrzo splasnuo. Drugi napredak, kao što su Cineworld's Screen X i 4DX, ima dve velike mane – koštaju previše i ne dozvoljavaju premotavanje dosadnih delova.

Zato "Netfliksu", čije je neumorno odeljenje za istraživanje i razvoj, uspelo da smisli nešto originalno i novo, pripadaju sve čestitke. Da li će budućnost doneti bilborde koji uverljivo luče telesne tečnosti, pita se kolumnista "Gardijana".

Bilbord je napravljen u cilju promocije nove akcione avanture Krisa Hemsvorta, "Cena spasa 2". Film se već prikazuje na "Netfliksu", i kako tvrdi striming servis, pogledalo ga je više od 40 miliona ljudi samo u prva tri dana.

Ali oni koji još uvek nisu pogledali film, možda će ih znojem okupano lice Krisa Hemsvorta ubediti da to učine.

Na bilbordima koji se mogu videti na ulicama Njujorka i Los Anđelesa pored natpisa "Tako intenzivna akcija da se i naši bilbordi znoje", nalazi velika slika lica Krisa Hemsvorta koje je izrešetano laserskim rupama kroz koje kaplje tečnost koja verno imitira znoj.

Objave na društvenim mrežama svedoče o brojnim oduševljenim posmatračima koji brišu Hemsvortov znoj. Izgleda da je Cena spasa 2 toliko uspešna da se već krenulo sa pripremama za treći nastavak, tako da se mnogi pitaju kakvo iznenađenje će "Netfliks" prirediti svojoj publici.

Izvor: RTS
Foto: Netflix

Pogledajte još