BIVŠA ZADRUGARKA PONOVO U RIJALITIJU: Žana Omnia nova je učesnica "Elite" (VIDEO)

Sinoć su na televiziji "Pink" održane emisije "Vanredno ubacivanje" i "Pitanja novinara". Bela kuća u Šimanovcima postala je bogatija za tri učesnika.

Prvi je na rijaliti imanje u Šimanovcima ušao Adam Đogani, a druga Danka Grujić.

Nakon Dankinog ulaska, voditeljka Dušica Jakovljević, u studiju je ugostila novu učesnicu "Elite", Žanu Omnia.

Žana koja je poznata po svom britkom jeziku, sigurnim korakom je zakoračila u studio, te je od samog starta pokazala da je spremnija nego ikad za učešće u "Eliti".

Ona je svojom ljubavnom vezom sa Markom Markovićem podigla veliku prašinu u "Zadruzi", a potom i sukobom sa Stanijom Dobrojević i Asminom Durdžićem.

Kakva je situacija na njenom privatnom planu, sinoć je otkrila u studiju "Pinka", voditeljki i novinarima.

- Oglašavala si se i zaratila sa Asminom, Anelinim bivšim mužem, kako posmatraš ceo taj ljubavni trougao? - pitala je voditeljka Žanu.

- Moje mišljenje se nije promenilo. Što se tiče Asmina, neko ko javnim putem ponižava mnogo žena, braneći svoju ljubav, taj vid zaštite je za mene mizeran i gnusan, njemu bih te reči uputila i javno. Sve su to dečije priče, sa moje tačke glediša, ne mogu to da shvatim i takav bodigard može da se iznajmi za 50 evra, pa ga žene, angažujte. Pre bih rekla da je ljubav bila između nje i Marka Markovića, a ne Asmina. Ovo što je Aneli uradio je grozno, pa da je najgora na svetu, rodila mu je dete i jako je ružno govoriti o njoj na takav način - rekla je Žana.

- Kakav je tvoj odnos sa Markom Markovićem? -pitala je Dušica.

- Mislim da čovek privatnost treba da zadrži sa sebe. Maki i ja smo u fantastičnim odnosima, odlična komunikacija, ali mi donekle smeta ta razlika u godinama, ali ostavljam prostora da vidim da li će taj odnos ići, neka ostane "veza bez veze" kao i odnos Aneli i Janjuša - rekla je Žana.

- Kako ti se čini taj odnos? - pitala je voditeljka bivšu zadrugarku.

- Janjušu je svaki odnos krenuo iz te tačke druženja. Sa moje tačke gledišta, Janjuš ima veće emocije od Aneli. Prošle godine je bio jako bezobrazan i meni prebacivao isti odnos u kojem je on trenutno. Što se mene tiče, ja sam emotivno zauzeta ali šta će se dešavati, ja ni samoj sebi ne verujem. Marko radi na sebi i školuje svoj glas u cilju da postane pevač - rekla je Žana.

- Kako ti deluju Bebica i Miljana? - pitala je voditeljka.

- Ona je moja miljenica. Lične konflikte mogu da razumem, Matora i Đedović, ali udaranje na njeno majčinstvo mi je dno. Terza je prošle godine bio u korektnim odnosima sa Miljanom, a ovo njegovo novo ponašanje i rijaliti igra su mi presmešni. Ne mogu da podržim stav da je Miljana loša majka, jer sam bila prisutna i svedočila njenom odnosu sa Željkom - rekla je Žana.

- Da li si imala prilike da vidiš prepiske Aneli i Asmina, dok je on bio sa Stanijom? - pitao je novinar.

- To je igra bez granica. Ne mogu da prihvatim da Stanija nije znala sa kim se viđa, to je sve mlaka voda i priča koja može da se prosipa gledaocima. Ona i te kako nasmejana dolazi u emisije, kaže da je prošla kroz pakao, ja ne vidim da joj to nešto smeta - rekla je Žana.

- Kako gledaš na odnos Matore i Anite, posle prepiski koje su izašle u javnost? - pitao je novinar Žanu.

- Ja sam godinu dana starija od Anitine majke i ne bih mogla da je komentarišem, jer mogu da joj budem majka. Ako su one srećne, ja ih podržavam i želim im sve najbolje - rekla je Žana.

- Da li ti je Marko pmožda otkrio da se čuo sa Stanijom tokom celokupnog dešavanja? - glasilo je pitanje za Žanu.

- Mi imamo otvoren odnos, ali nije mi rekao da su se čuli, a smatram da bi mi rekao, da jesu. Nisam primetila da mu smetaju moji komentari upućeni Staniji, ali verujem da mu nije prijatno. Smatram da je bilo ljubavi između njih dvoje - rekla je Žana.

Nakon intervjua u studiju, Žana se zaputila ka rijaliti imanju. Kada je ušla u Belu kuću, jedan deo učesnika odmah joj je poželeo dobrodošlicu, dok su Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora odbile da se pozdrave sa svojom poznanicom.

- Gde ste?! Ništa, a? - upitala je Žana.

- Ništa - kazala je Matora.

Žana Omnia se nakon ulaska, predstavila svojim budućim cimerima.

- Zdravo, ja sam Žana Malinković Đorđević. U crkvenom sam braku, kako neki govore, ali sam i u vezi bez veze. Bila sam učesnik rijalitija nekoliko puta, došla sam opet. Nemam ništa novo da dodam - kazala je Žana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još