ZA OBOSTRANO UŽIVANJE: Da li ste čuli i isprobali "Y" pozu?

Ako želite malo inspiracije, ovaj super položaj obećava duboku penetraciju i mnogo užitka. Jedina stvar koja vam treba je dovoljna količina snage gornjeg dela tela i zdrav donji deo leđa.

"Y" seksualni položaj obećava ultra duboku penetraciju, ali zahteva malo više snage i to u rukama! Uvek je dobro začiniti stvari u spavaćoj sobi, a ovaj potez obećava puno dodatne strasti. Ako želite da idete dalje, uvek vredi da isprobate položaj koji vam pruža maksimalno zadovoljstvo. Lako je upasti u istu staru rutinu, ponekad odabiranje istih pozicija može biti dosadno i treba dodati malo začina u spavaću sobu. Za ovaj položaj u seksu, potrebna vam je snaga u gornjem delu tela i zdrav donji deo leđa. Ako ste u dovoljnoj formi da se potrudite - mnogo je razloga zašto bi baš trebalo. Za one koji nikad nisu čuli za pozu u stilu "Y", postoji razlog zašto nosi to ime. To je zato što bi se vaša tela trebalo da spoje u obliku slova "Y". Da bi se to moglo dogoditi, partner mora biti na vrhu i iza. U međuvremenu, partnerka mora da je licem okrenuta prema dole pre nego što se postavi na način da joj glava i torzo vise preko stranice kreveta.

U ovom položaju, takođe treba biti okrenut prema podu, a ruke spustiti prema dole, jer ruke služe kao potpora, celo vreme. Ovo je važno jer sprečava pomeranje za vreme penetracije. Takođe, bitno je da se partner postavi tako da je njegov torzo iznad ruba kreveta i da bude postavljen iznad partnerke. Zatim će koristiti svoje ruke i malo fleksibilnosti leđa, kako bi se poduprli. Njegov torzo trebalo bi da bude u vazduhu, ali će im kukovi biti u savršenom položaju za penetraciju. Partner takođe može da koristi stranu kreveta da se podupre ili može koristiti bokove partnera/ke. Ako ste ljubitelj "doggy" položaja, verovatno će vam se svideti ovaj potez.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još