PRIZNALA MI JE DA NE ŽELI DA SE UDA ZA MATORU: Matea Car otkrila detalje avanture sa Anitom Stanojlović (VIDEO)

U večerašnjoj emisiji "Elita - Pitanja novinara" koju vodi Ana Radulović, specijalna gošća je Matea Car.

Matea je popularna Tiktokerka iz Hrvatske koja se dopisivala sa Anitom Stanojlović u trenutku kada je stupila u brak sa Jovanom Tomić Matorom.

Ona je na televiziji "Pink", iznela sve detalje i dokaze o njihovoj "maloj avanturi".

- Da li imaš nameru da rasturiš brak nečiji brak? - upitala je voditeljka Mateu.

- Ne, nikada mi nije bila namera da rasturim blo čiji brak - kazala je Matea.

- Dosta se pričalo o Anitinim i tvojim prepiskama. Da li si se ti ikada čula sa Matorom? - upitala je voditeljka.

- Ja sam podržala LGBT par, odnosno njih dve, jer sam i sama pripadnik. Kad su snimale "lajv", ja sam ostavila komentar podrške, a Anita je rekla: "Matora, pozdravila te je Matea". Posle toga mi se Anita javila i opet mi se zahvalila na podršci. To je bilo pre njihove svadbe, a ja sam tad živela sa tadašnjom devojkom, ali nismo bile zajedno. Ovo govorim, samo zbog svog obraza, da ne bude da sam i ja švrljala sa strane. Posle te poruke, kreću one koje su malo drugačijeg sadržaja. Ona je slala neke smajliće koji se oblizuju. Ona ne može da pobegne od toga. Anita mi je slala eksplicitne fotografije, ali neću da ih izbacujem, jer je majka maloletnog deteta. Samo ću da kažem da znam kako im kupatilo izgleda - rekla je Matea.

- Je l' to razlog zbog čega je Anita sinoć ćutala tokom Matorinog izlaganja, prilikom kojeg te je pljuvala i govorila da veruje Aniti? - upitala je voditeljka.

- Jeste. Svi znamo kako se Anita ponašala ranije, odnosno u "Zadruzi 6". Ja sve poruke imam u telefonu - rekla je Tiktokerka.

- Da li je Anita pokušala da razgovara s tobom pre svadbe? - upitala je novinarka Mateu.

- Nas dve smo se čule, ali se nismo videle. Bilo je govora o tome da se vidimo u stanu u kojem živi sa Matorom, kad Matora ode u Japan. Ja sam rekla da ne želim da se vidim sa njom u tom stanu. Ja sam želela da se vidim sa njom, ali ne u tom stanu - otkrila je Hrvatica.

- Isplivale su prepiske na kojima tebi Anita govori, uoči tetoviranja zajedno sa Matorom, gde su njih dve tetovirale nešto što će ih podsećati na taj dan, da nije znala šta da istetovira, kako bi je podsećalo na tebe - rekao je novinar.

- Da, to je istina. Ona je imala i "lajv" na Instagramu, gde je sam joj napisala da pusti Olivera Dragojevića, što je ona i uradila. Pre nego što je izgovorila sudbonosno "da", zvala me je u venčanici. Pozvala me je u suzama i rekla mi: "Ja ne želim da se udam", ja sam želela da saznam zašto, a ona je rekla: "To ću ti reći kad se budemo videle". Ona se zbog ljubavi nije udala. Ja znam zbog čega je ona cepala venčanicu. Ona se na krv i nož posvađala sa Erminom. Ne znam tačan razlog, ali je u pitanju ljubomora, to je deo koji znam. Ja jesam flertovala sa udatom ženom i ne bežim od toga - rekla je Matea.

- Zbog čega misliš da se Anita udala za Matoru? - upitala je voditeljka.

- Mislim da je interes u pitanju. Matora je finansirala celu svadbu, mislim da je jasno sve. Prepiske nisu izašle od moje strane. Ja nisam mogla ni da sanjam da ću se naći ovde da objašnjavam internet aferu sa Anitom. Ja strašan linč trpim, pišu mi da će me ubiti. Lejdi Di je za sve bila u pravu što je rekla. Ne znam koji je Tiktoker koji je Lejdi rekao da ima prepiske - rekla je Matea.

- A šta se dešava sa Sandrom Čaprić - pitala je voditeljka.

- Sandra Čaprić me je objavila na svom "storiju", objavila je da sam ja Anitina ljubavnica, a njih dve su vodile rat u kojem sam se ja slučajno našla... Ona je u početku "lajva" spominjala moje ime: "Matea, Matea" i onda joj je neko komentarisao da je na svadbi i da spominje drugu, ja sam prebledela - rekla je Tiktokerka.

- Da li postoje stvari koje je ona pričala tebi o Matorinom i svom odnosu - pitala je voditeljka Hrvaticu.

- Nešto sitno, izbegavale smo da pričamo o tom odnosu. Nije bilo prijatno da pričamo o nekoj trećoj osobi, dok gradimo neki odnos... Crv sumnje u Matori postoji. Snimila mi je Sandru Rešić i rekla da me pozdravi i ona me je pozdravila i pitala, Anita je rekla da sam joj ja drugarica - rekla je Matea.

- Ona opisuje da bi potvrdila ljudima koji su bili na svadbi da je Anita njoj slala nage fotografije - rekao je novinar.

- Pitajte Marka Đedovića: "Da li je na svadbi izbio incident između Anite i Ermine", ako on potvrdi, ja pričam istinu, ako kaže ne, ja lažem... Ona je meni davala te sitnice koje ja volim. Do dana svadbe ja sam bila uverena da će da kaže "ne" - rekla je Matea.

- Moram da kažem da mi je Ermina poslala poruku pre 10 minuta i da mi je rekla da je Anita plakala jer se posvađala sa njom - rekao je novinar.

- Znači, pričam istinu... Matora se sad zagrejala za Anitu, a na njenoj faci vidim gađenje - rekla je Matea.

- Da li si ti spremna da se suočiš sa Matorom sada u "Eliti" - pitala je voditeljka Hrvaticu.

- Samo sa Matorom?! Jesam - rekla je Matea i zaputila se u "Elitu" ne bi li se suočila sa Tomićevom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još