LEPOTICE, JEDVA ČEKAM DA TE UPOZNAM: Aleksandra Nikolić objavila fotografiju ultrazvučnog pregleda i uputila dirljive reči ćerki

Pobednica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" Aleksandra Nikolić nakon pomirenja sa verenikom Filipom Carem uživa u trudničkim danima i s nestrpljenjem iščekuje april naredne godine kada će postati majka.

Dvadesetpetogodišnja Beograđanka na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju ultrazvučnog pregleda i otkrila koliko želi da upozna svoju ćerkicu.

- Mala neće da se slika! Ostavite me na miru da spavam! Lepotice naša mala, jedva čekam da se upoznamo... Ne mogu da vam opišem koliku sreću sam osetila svaki put kada sam bila na ultrazvuku. Danas sam videla njena stopala kojima stalno šutira mamu, mali prćasti nosić, male ručice, usta... Mislim da neću moći da zaspim od sreće! - napisala je buduća majka.

Podsetimo, popularna Aleks i kontroverni Hrvat svoju romansu započeli su pred kamerama televizije "Pink" na rijaliti imanju u Šimanovcima. Iako je njihova veza bila turbulentna, Car je zaprosio Aleksandru u junu ove godine. Nakon što je Nikolićeva odnela pobedu u šestoj sezoni "Zadruge", par je otpočeo zajednički život u Filipovoj rodnoj Crikvenici. Iako su prvih nakoliko meseci uživali u ljubavi, vrlo brzo je stigla vest o raskidu, a Aleksandra je javno optužila Cara za fizičko nasilje. Posle nekoliko nedelja bivša zadrugarka je sve oprostila svom izabraniku i vratila se u Hrvastku, gde sada provodi trudničke dane.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: alex_mima_official/Instagram

Pogledajte još