GOVORIO SI DA ME VOLIŠ, A GLEDAO NJU: Aneli Ahmić besna zbog zbližavanja Marka Janjuševića Janjuša sa Majom Marinković (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnicima "Elite" prikazan je razgovor Milene Kačavende i Marka Đedovića, dok su komentarisali Aneli Ahmić i njeno ponašanje prema Marku Janjuševiću Janjušu.

- Milena radi onako kako juoj odgovara. Ona sad mene pljuje, jer se Janjuš druži sa Majom. Ja nemam više razlog da njemu više išta pokazujem, ni dokazujem - kazala je Aneli.

- Ti si meni dokazala i pokazala sasvim dovoljno - dodao je Janjuš.

- Rekla sam šta sam rekla. Na početku Milena i ja nismo bile dobre, kad sam ušla s Janjušem u neki odnos, ona je postala dobra sa mnom. Sada, kada je videla da se možda nešto desi između Maje i Janjuša, ponovo je loša prema meni - istakla je Ahmićeva.

- Aneli, moraš da shvatiš da meni niko ovde ne može da kaže kako i šta ja da radim. Milena tebe nije uvredila, a ti imaš neki odvratan stav prema njoj. Glupo mi je neke stvari i da govorim. Maja je plakala na mom jastuku, dok si me ti lagala. Gotivim je više nego tebe - istakao je Janjušević.

- Pravio si budalu od mene, govorio si da me voliš. Gledao si nju, a govorio da me voliš. Uvek sam prebacivala Janjušu da ima emocije prema Maji - rekla je Aneli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još