Zvezda izgubila od Cedevite

Crvena zvezda nije igrala loše i u većem delu susreta bila je ravnopravan protivnik, ali su njeni igrači u ključnim trenucima pravili greške i dozvoljavali mnogo iskusnijim košarkašima Cedevite da poentiraju kada je bilo najpotrebnije.

Posle treće četvrtine utakmica je bila potpuno otvorena, a u poslednjih deset minuta gosti iz Zagreba su uspešno kažnjavali svaku grešku crveno-belih i u napadu i u odbrani.

Nošena podrškom oko 3.000 navijača, Crvena zvezda je u finišu susreta uspela da izjednači, ali je potom Cedevita sa dve vezane trojke stekla, kako se pokazalo, nedostižnu prednost.

U poslednjih dvadesetak sekundi Beograđani su trojkama Nedovića i Markovića uspeli samo da izbore častan poraz.

U narednom kolu Crvena zvezda će 29. oktobra dočekati ekipu Zlatoroga.

Košarkaš Crvene zvezde Bojan Radetić teže se povredio i prema prvim informacijama pokidao je ligamente kolena, što bi značilo da će pauzirati nekoliko meseci.

Crvena zvezda: Čović 7, Cvetković, Marković 15, Lazić 3, Nedović 17, Lešić, Subotić 13, Radetić 3, Morison 10, Milutinović 6, B. Popović 4, P. Popović 12.

Cedevita: Drejper 4, Opačak 12, Smodiš 11, Petrović, Vukušić 10, Kraljević, Bilan 4, Princ 2, Ovens 2, Voren 24, Car 15, Baždarić 7.

FoNet

Pogledajte još