REPER NE MOŽE DA SAKRIJE LJUBOMORU: Nenad Aleksić Ša urlao na Mionu Jovanović zbog pogleda sa Stanislavom Krofakom (VIDEO)

Tokom prošle noći učesnici "Elite" Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su već na početku žurke uspeli da se posvađaju zbog njenog kontakta sa Lepim Mićom koji želi da pomiri Mionu i Stanislava Krofaka.

- Rekao sam ti da me ispoštuješ, ja vidim šta svi radite, ja da budem igračka ovde iskreno mi ne pada na pamet. Ja neću da budem deo te priče uopšte - rekao je Ša.

- Ja samo da te upozorim na vreme, ako budeš pravio haos, ja neću da idem sa tobom. Ja sam ti rekla, ako budeš pravio cirkus. ja se neću nervirati ovde. Meni ovo tvoje drndanje više ne pije vodu. Nakon šest meseci ne želim više da se drndam. U kom si tripu, ti samo mračiš, neću tenziju ovde. Ja nisam došla da budem nadrndana na žurci - rekla je Miona.

- Ja neću da ti ideš kod Miće, vidiš da je na njegovoj strani, ja znam kako se igra ova igra ovde, zna se koji je Mićin trip, sad pričaju o nama i ti opet ideš kod Miće - rekao je Aleksić.

- Ti se samo vodiš teorijama zavere, ja uopšte ne doživljavam neke stvari, da pratim pomno kao i ti stvarno me ne zanima. Sad si se ti setio Miće i počeo da praviš frku. Nadrkan na šanku mi prilaziš i govoriš mi "reci mi, reci", ja ti samo kažem unapred, ja da trčim za tobom ne pada mi na pamet - rekla je Miona.

- Šta god da ti je želja ti radi, ja razumem šta je tvoj problem - rekao je reper.

- I nemoj toliko da ločeš taj alkohol, vidiš da te radi na agresiju, daj pali sa tim glupostima - rekla je Jovanovićeva.

- Nisam smetnja više nikome u životu, ja da trčim za nekim meni ne pada na pamet - rekao je Ša.

Nenad Aleksić Ša nastavio je da prebacuje Mioni da gleda u bivšeg dečka.

- Ja ne mogu da te gledam kao ti stojiš i gledaš prema njemu, ja to ne mogu da podnesem - rekao je Aleksić.

- Ja ne znam šta da radim. Je l' treba da vežem povez preko očiju, mislim stvarno si previše posesivan. Ti si sad krenuo da izlaziš i okrećeš mi leđa kao da sam klošarka. Šta hoćeš da ja trčim za tobom? Ja sam rekla da za tobom neću da juram više - rekla je Miona.

- Mene nervoza mnogo ubija, nije to od piva ili vina, nego mi je eto glupo, ne znam šta da ti kažem. Prirodno je da će pogled da mi ide da tražim da li se vi gledate. Neprijatno mi je da stojite jedno pored drugog i kao da ja ne gledam to - rekao je Ša.

- Nenade, imaš debilna razmišljanja, igraj sa mnom, ti si moj dečko, nisi bivši, ne znam šta je sa tobom - rekla je Jovanovićeva.

- Ovde će samo da me proglase ludakom i znaš onako da mi nacrtaju na čelu ludak, ali ja stvarno ne mogu više - rekao je Ša.

Nastavak pogledajte OVDE.

Nakon žurke na imanju u Šimanovcima Aleksić je počeo da urla na Mionu zbog gledanja sa Stanislavom, a ona mu poručila da ide da se leči.

- Je l' ti razumeš da meni smeta kad gledaš u njega celo veče, praviš me ludakom da ja ispadnem najgorim ovde, ti si kao neka devojčica, a ja ispadam mamlaz i mentol - rekao je Ša.

- To je zato što si lud, tri puta sam spustila loptu i ti nikako da se smiriš - rekla je Jovanovićeva.

- Je l' tebi jasno da mi smeta da stojiš blizu njega, neprijatno mi je da budem tu pored njega ovde, ako ti kažem pomeri se od njega onda to treba da uradiš - rekao je Nenad.

- Tvoj mozak nije normalan, kakve ti scenarije praviš u glavi to nije normalno - rekla je Miona.

- Prestani to da radiš kad vidiš da mi nije dobro, vidiš da mi smeta - rekao je Ša.

- Je l' si primetio da ga gleda? - pitao je Marko Đedović.

- Da, naravno da sam primetio, ako to već radi što je sa mnom, neka me od*ebe, meni smeta sve to. Stajali su jedno preko puta drugog... - rekao je Aleksić.

- Ako misliš da sam ga gledala, ostavi me... Ja ne znam šta hoćeš više od mene - rekla je Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još