CRVENI I PLAVI DOBILI POJAČANJE: Anđela Šarčević, Nensi Poropat, Stefan Arsić i Aleks Percan novi su učesnici "Survivora"

Svake srede u "Survivoru" takmičare očekuje igra za plemenski imunitet, a tim koji bude poražen odlazi u duel za eliminacionu borbu.

Voditelj Bojan Perić takmičarima je saopštio da postaju jači za dva člana plemena. Naime, crvenom plemenu su se pridružili Anđela Šarčević i Stefan Arsić, dok su se plavom plemenu pridružili Nensi Poropat i Aleks Percan.

- Stigla je vruća pomoć, samo pun gas, tu smo da doprinesemo u igrama - rekla je Anđela koja je rekla da ima 26 godina i da je po zamimanju ekonomistkinja, a onda prokomentarisala crveno pleme.

- Vidim ih nasmejane, mnogo su mršavi i mnogo crni, preslatki su. Dobra sam u sklapanju prijateljstava, svi imamo isti cilj tako da mislim da ćemo se uklopiti - rekla je Anđela.

Stefan Arsić se potom predstavio takmičarima, rekao da ima 26 godina, da dolazi iz Vranja i istakao da je personalni trener.

- Ja nisam neko ko pravi planove, puštam da mi se život dešava - rekao je Stefan.

Voditelj je starim takmičarima saopštio da novi imaju imunitet, da se za njih na plemenskom savetu ne može glasati, a da će oni imati pravo glasa.

Foto: Nova.rs/PrintScreen

Fitnes instruktorka Nensi Poropat dolazi iz Pule. Ova dvadesetdevetogodišnjakinja ima svoju firmu i uspela je da ostvari svoje karijerne ciljeve, a u "Survivor" se prijavila kako bi predahnula od rutine koje se zasitila. Najviše će joj nedostajati dečko, porodica, prijatelji i pas koji će je čekati dok se ne završi njena "Survivor" avantura. Voli da pobeđuje i smatra da joj najveću prepreku neće predstavljati zahtevni poligoni, već lična higijena. Od "Survivora" očekuje iskustvo koje nikada neće zaboraviti, te brojne uspomene.

- Planiram da ostanem čovek, u kakvim god uslovima. Nikad ne bih išla po pobedu tako da naštetim nekome, ali svi tamo idemo s jednim ciljem - dolaziš sam i odlaziš sam - rekla je Nensi.

Aleks Percan se kao sportista ceo život pripremao za "Survivor". Za sebe kaže da je solo igrač u timu. Najviše se pribojava međuljudskih odnosa u plemenu, jer ne vidi smisao u spletkarenjima i dramama, te to ne smatra svrhom ovog šoua.

Aleks ima 31 godinu i dolazi iz Pule, a po zanimanju je kondicioni trener. Profesionalno se košarkom bavio petnaestak godina, a sada je vlasnik teretane. Do svoje petnaeste godine živeo je u Puli, a onda je počeo da se bavi košarkom zbog koje je čak 13 godina proveo u inostranstvu - od toga 10 godina u Italiji, dve u Sloveniji, te u Austriji i Francuskoj. Nakon povratka u Hrvatsku, zajedno sa suprugom počeo je da održava besplatne treninge, što je kasnije zbog velikog interesovanja preraslo u veću zajednicu zdravih i aktivnih ljudi, a na kraju dovelo je i do otvaranje teretane. Smatra da bi mu najveći problem u "Survivoru" mogli biti narušeni međuljudski odnosi, te se nada zajedništvu i skladnom suživotu.

- Idem u "Survivor" zbog iskustva. Neću nikoga zgaziti ni rečima ni delima da bih došao do pobede. Ako mogu na jedan pošten i čestit način da pobedim, definitivno ću dati sve od sebe. Spreman sam za to - rekao je Aleks.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova.rs/PrintScreen

Pogledajte još