GLUPANDERU JEDAN, SRAM TE BILO: Miona Jovanović osudila bivšeg dečka Stanislava Krofaka što priča o svojim ljubavnim avanturama (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, učesnicima "Elite" prikazan je razgovor u kojem Miona Jovanović govori da je sve što kaže Stanislav Krofak čista glupost, kao i da se osramotio pričama u kojim je otkrio s koliko žena je bio.

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Jovanovićevoj odmah nakon završetka videa.

- Za mene je veliki blam to što je izgovarao. Ja sam za sve to znala. Sram ga bilo. On ima dete kod kuće, a govori šta je radio, kad i s kim - rekla je Miona.

- Ja sam u šaljivom kontekstu to govorio. Ti imaš svog momka, bolje gledaj svoju vezu. Ne treba da te se tiče šta ja radim - dodao je Stanislav.

- Nemoj više da se baviš njegovim životom, Miona! Rekao sam ti milion puta to. Svaki dan ponavljam da to ne treba da radi. Ako je ne zanima, onda treba da se usmeri ka meni - kazao je Nenad Aleksić Ša.

- Miona je našla da priča da li treba da me bude sramota zbog moje ćerke, a šta je ona radila javno, da li je njene roditelje sramota?! - dodao je Krofak.

- Glupanderu, sram da te bude. Treba da te bude sramota - kazala je Miona.

- Prestani da se mešaš u njegov život. Stalno pričaš o njemu. Stalno lupetaš gluposti - rekao je Ša.

- Ja sve što sam rekao ovde, pričao sam i ranije u nekim gostovanjima - istakao je Stanislav.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još