Bata Đora: A kako je Savić kupio diplomu?

Prozvani Milovan Đorić odgovara na novu prozivku nedašnjeg bliskog saradnika i prijatelja, naslednika na mestu direktora Trenerske škole FSS Dušana Savića, uz napomenu da i najpoznatiji "zlatiborski penzioner“ stavlja tačku na prepucavanje sa nedašnjim bliskim saradnikom i prijateljema.

- Nema smisla više pričati na ovu temu. Hajde da stavimo tačku, jer je očigledno da neko uporno forsira svoju priču a da pritom ne želi da odgovori na brojna pitanja. Zato je najbolje da prekinemo raspravu – rekao je Đorić.

Savić tvrdi da ste, navodno, od njega tražili da u školu upiše trenera koji ima samo osnovnu školu i da ste to radili zbog jednog političara?

- Smešno, zaista smešno. On priča o školama i političarima... Ma, to su nebuloze koje ne zaslužuju reakciju. Uostalom, kada je tako pedantan, zašto nije odgovorio na brojna pitanja od kojih su, kasnije sam shvatio, neka bila i bezobrazna sa moje strane?

Na šta konkretno mislite?

- Eto, recimo, očekivao sam, a verovatno i fudbalska javnost -da odgovori kako je on to dobio radno mesto u FSS. Koju on to diplomu može da priloži? Ali, ne samo to, već bi bilo poželjno da objasni kako je on polagao za licence, koliko je ispita platio i kome? To su sve pitanja na koja Dušan Savić ne želi ili ne može da pruži odgovor. Zato je bolje da ćuti! Smešno je da on priča ko ima završenu školu i koju diplomu...

Na kraju, još jedna poruka.

- Dušan Savić se našao da priča o školama trenera. I sam zna da je mnogo vrhunskih igrača koji iz ovih ili onih razloga nisu završili škole. I šta sad, zar tim ljudima treba zabraniti da se bave fudbalom, trenerskim poslom a ceo život su posvetili tome? A ko je i kako radio, pokazaće vreme – završio je Milovan Đorić.

Izvor: novosti.rs

Pogledajte još