Zacementirane zvezde "Sumraka"! (FOTO, VIDEO)

Tri zvezde planetarno uspešnog serijala "Sumrak", koji uskoro očekuje premijeru svog četvrtog nastavka - Kristen Stjuart, Rob Petinson i Tejlor Lautner - dobili su i dokaz da Holivud bez njih ne bi mogao. Poput znatno starijih zvezda, sa dužim filmskim stažem, Kristen, Rob i Tejlor su ostavili otiske svojih ruku i stopala na pločniku ispred Graumanovog kineskog pozorišta.

FOTO: Kristen, Rob i Tejlor ostavljaju "trag" u Holivudu!

Znači, sada je i "zacementirano" da su njih troje velike zvezde. O čemu je Tejlor Lautner rekao sledeće:

- Postoji svega nekoliko trenutaka koji ovoliko znače. To je čak veoma teško i objasniti. Ovo je definitivno jedan takav trenutak. Ovo je kao san. Takva čast.

Uvek pomalo zbunjeni Rob Petinson je svoj doživljaj ove počasti opisao sledećim rečima:

- Ovo je veoma zastrašujuće. A i zaboravio sam koliko je vruće u Los Anđelesu, nije trebalo da obučem odelo. Ovo je tako velika čast. Toliko smo mladi da je ovo i smešno i zadivljujuće u isto vreme. To je sve zahvaljujući vama ljudi koji gurate ovu franšizu napred. Svi vi bi trebalo da dođete ovde i stavite svoje ruke.

Kristen Stjuart, takođe ponešena utiskom činjenice da su se tako mladi našli u društvu velikana rekla je:

- Niko nam nije rekao da treba da pripremimo govor ili tako nešto. Ovo je totalno ludo za nas.

Danas očigledno sve ide brže, pa i ostavljanje tragova na ovom čuvenoj atrakciji Holivuda. Tako su sada Kristen, Rob i Tejlor večni poput Klerka Gejbla, Širli Templ, Kerija Granta, Merlin Monro, Sofije Loren, Stiva Mekvina, Džeka Nikolsona, Klinta Istvuda i mnogih drugih holivudskih legendi. Nadajmo se da će i ova trojka, poput navedenih velikana, imati moćne karijere i van "Sage Sumrak". Videćemo...

Premijera filma "Sumrak saga: Praskozorje (1. deo)" u Beogradu je zakazana za 20. novembar u Sava centru!

VIŠE O FILMU: Sumrak saga: Praskozorje (1. deo)

Pogledajte još