Ovo su najbogatiji tinejdžeri na svetu!

Oni još nisu navršili ni dvadeset prvu, a već imaju pozamašan račun u banci. Neki su pravo na bogatstvo ostvarili svojim rođenjem, a drugi su ga svojim radom stvorili. Pogledajte ko su najslavniji omladinci koji predstavljaju uzore svojoj generaciji.

El Fening – Mlada američka glumica, ima samo 15 godina ali i pravu filmsku karijeru koja se velikom brzinom razvija. Dobitnica je mnogih priznanja i nagrada, a neke od poznatijih uloga ostvarila je u filmovima „Super 8”, „Neobičan slučaj Bendžamina Batona”, „Kupili smo zoo vrt” i „Maleficent”. Njeno bogatstvo se procenjuje na oko 1, 5 miliona dolara.

Dakota Fening – Starija sestra mlade El. koja se sa svojih 19 godina ostvarila u čak 40 uloga. Dobitnica je mnogih nagrada, a svi koji su radili sa njom hvale njen talenat. Ova devojčica na svom bankovnom računu ima „samo” 4 milona dolara.

Vilou Smit – Ćerka poznatog holivudskog glumca Vila Smita ima samo 13 godina ali i 4,1 milion dolara na svom računu koje je sama zaradila muzikom, filmom i modom.

Džejdan Smit – Sin Vila Smita koji je takođe poznat i kao reper, plesač i glumac. Ovaj dečko neće morati da moli tatu za stan ili auto jer sa svojih 5 miliona dolara sigurno može da priušti šta god poželi.

Selena Gomez – Glumica i pevačica koja je sa 20 godina uspela da lansira svoju modnu liniju, kozmetičke proizvode, parfeme i nekoliko albuma koji su postali planetarno popularni. Njeno bogatstvo se procenjuje na oko 5,5 miliona dolara.

Angus T. Džons – Dečak koga smo upoznali i zavoleli u seriji „Dva i po muškarca”. Prisustvovali smo „Džejkovoj” neverovatnoj transformaciji od simpatičnog debeljka do šarmantnog tinejdžera. Angus je sa svojih 19 godina zaradio čak 7,8 miliona dolara!

Tejlor Lautner – Mladić koga je proslavila uloga u filmu „Sumrak”. Pojavljivao se u emisiji poznatog komičara Bernija Meka “Šou Bernija Meka” i seriji “Moja žena i deca”. Godine 2011. dobio je glavnu ulogu u akcionom filmu reditelja Džona Singltona “Otmica”. Ovaj tinejdžerski srcolomac „teži” tek 8,5 miliona dolara!

Nik Džonas - Američki kantautor i glumac, najpoznatiji po tome što je s braćom Džoom i Kevinom osnovao pop-rok bend po imenu „Jonas Brothers”. Ovaj simpatični mladić sada ima i svoju rijaliti emisiju, a dosadašnji rad doneo mu je 12, 5 miliona dolara.

Majli Sajrus – Postala je poznata širom sveta nakon prikazivanja tinejdž hit serije „Hana Montana” iz 2006. godine. Snimila je i album sa pesmama iz istoimene serije. 2009. prikazan je i film po istoimenoj seriji. Prošle godine snimila je svoj treći studijski album i uz njega plasirala brojne skandale. Majli je sa svojih 48 miliona na drugom mestu top liste najbogatijih omladinaca.

Džastin Biber – Dečko koga svakako ne treba posebno predstavljati, jer predstavlja fenomen planetarne popularnosti. Ima svoju armiju fanova, ali i vojsku onih koji ne žele da vide ni njegovu sliku. Ipak, Džastin nastavlja da se penje na lestvici popularnosti ali i bogatstva. Sa svojih 53 miliona važi za najbogatijeg tinejdžera na svetu.

Izvor: pressonline

Pogledajte još