Partizan se nada pobedi u Budimpešti

"Očekuje nas duel sa možda najjačom ekipom u grupi. Imamo povoljan skor sa Vašašom, ali svaka utakmica je epizoda za sebe. Pobeda bi nam olakašala posao i povećala šanse za plasman u drugu fazu", ocenio je Brdajić na današnjoj konferenciji za novinare na Banjici, koja je kasnila 30 minuta.

Umesto suspendovanog trenera Igora Milanovića novinarima se obratio njegov pomoćnik Uroš Stevanović koji će voditi aktuelne evropske prvake u naredne tri utakmice.

"Nemamo imperativ pobede, ali tražimo od igrača da pruže maksimum. Izuzetno poštujemo Vašaš, koji igra odličnu odbranu, međutim mi smo u uzlaznoj putanji i pokušaćemo da pobedimo", rekao je Stevanović.

Pored trenera Milanovića, koji je kažnjen zbog verbalnog napada na sudije posle poraza Partizana u 1. kolu od Segeda u Beogradu, jedan meč suspenzije dobio je i Stefan Mitrović.

Kako je naveo Stevanović, ekipa će zbog toga "verovatno igrati sa jednim golmanom".

Vaterpolista Partizana Miloš Ćuk kazao je da će crno-beli sutra pokušati da nadoknade poraz sa starta.

"Idemo u Budimpeštu da ispravimo grešku iz prethodnog kola. Dosta smo radili i očekujem da budemo kompaktniji i koncentrisaniji", rekao je Ćuk.

Laslo Šuranji, koji je pre dolaska u Partizan šest godina igrao u Mađarskoj, kazao je da "to što je Vašaš najjači u grupi, ne znači ništa".

"Nedavno su izgubili u Kupu od Honveda, što znači da i mi možemo da ih pobedimo", dodao je on.

Utakmica Vašaš - Partizan igraće se u sredu u 20.30 u Budimpešti.

Beta

Pogledajte još