Šakira dobila zvezdu na Stazi slavnih

Šakira je tokom ceremonije bila veoma dobro raspložena,pa je fotografima je pozirala na podu, to jest, legla je na svoju zvezdu, a smešak joj nije silazio s lica dok su joj iz publike skandirale stotine okupljenih fanova.

“Ovo je neverovatno, želela bih vam svima zahvalim!”, rekla je kolumbijska zvezda. Prisetila se kako je kao devojčica šetala po Stazi slavnih s majkom, koja joj je rekla da će jednoga dana i ona imati svoju zvezdu na tom mestu. “Da je neko tada čuo taj razgovor, pomislio bi da je moja majka luda, ali očigledno nije”, rekla je Šakira, čiji su roditelji takođe bili na dodeli.

(old_image)

Latinoamerička pevačica je zvezdu posvetila svojim obožavaocima koji godinama slušaju, podržavaju i razumeju njenu muziku. “Posvećujem je i Latino zajednici u SAD-u, zajednici koja svakodnevno sanja i radi kako bi ovu zemlju učinila boljom”, rekla je pevačica.

Šakira će uskoro u Las Vegasu biti proglašena za latinoameričku dobitnicu Gremija godine. Rođena kao Šakira Izabel Mebarak Ripol u Barankili, Kolumbiji, Šakira je svoj prvi album, "Magia" izdala sa 14 godina. Njena popularnost porasla je u Latinskoj Americi i Španiji nakon albuma "Pies Descalzos" 1995. i "Donde Estanlos Landrones?" 1998.

Njen prvi album na engleskom jeziku "Laundry Service" iz 2001, na kome se nalazio hit "Whenever Whereever" u svetu je prodat u više od 13 miliona primeraka.

Pogledajte još