Gaza 16 puta dnevno šmrkao "karijeru"!

Sredinom devedestih godina prošlog veka, Pol Gaskojn je žario i palio travnatim terenom, ali i van njega vodeći vrlo raskalašan život.

Kako pišu "Novosti", droga i alkohol učinili su da popularni Gaza nekoliko puta bude na ivici smrti. U šokantnoj ispovesti u emisiji "Životne priče" na britanskom kanalu "ITV", nekadašnji fudbalski superstar otvorio je dušu o svojim porocima, a i strahu od vode...

- Kada sam otišao u Centar za lečenje bolesti zavisnosti u Bornmautu trebalo mi je tri nedelje da počnem da pijem vodu. Mislio sam da će voda da me ubije – rekao je Gaza.

Jedan od nekada omiljenih ostrvskih fudbalera, ispričao je i potresnu priča o tome kako su droga i alkohol ušli u njegov život.

- Uvek sam živeo za fudbal! Kad sam prestao da ga igram, probudio sam se jedno jutro i upitao sebe šta sada, dođavola, da radim? Viski i kokain su mi bili izlaz iz monotonosti. Šest nedelja sam bio zaključan u hotelskoj sobi. Znao sam dnevno da "povučem" 16 crta kokaina i da popijem četiri flaše viskija.

Srećom, Gaza je otišao na rehabilitaciju i spreman je za novi početak u svom životu, novu ljubav, iako mu je bivša supruga Šeril i dalje u srcu...

- Saznao sam da mogu da uživam u životu, a da ne pijem i ne drogiram se. Ukoliko to ponovim, zna se, čeka me kovčeg! Uživam igrajući mali fudbal sa prijateljima, šetnji u prirodi – rekao je Pol Gaskojn.

Sve je ovo legendarni Gaza!

Pogledajte još