VREDNO PRIZNANJE: Dubrovački vrtovi Sunca osvojili nagrade na 2024 World Luxury Hotel & Mice Awards

Dubrovački vrtovi Sunca s ponosom objavljuju izvanredan uspeh na dodeli nagrada World Luxury Hotel Awards 2024, na kojoj su, zajedno s renomiranim restoranom Cilantro, osvojili nekoliko prestižnih priznanja. Nagrade potvrđuju predanost resorta prema održivosti, kvalitetu usluge i stvaranju pozitivnog iskustva za goste.

Dubrovački vrtovi Sunca nagrađeni su u sledećim kategorijama: Najbolji luksuzni održivi rizort u južnoj Evropi (Best Luxury Sustainable Resort in Southern Europe), Najbolji luksuzni porodični rizort u Hrvatskoj (Best Luxury Family Resort in Croatia), kao i Najbolji luksuzni rizort u Hrvatskoj (Best Luxury Resort in Croatia).

Restoran Cilantro, koji je deo ponude resorta, nagrađen je u kategorijama: Najbolja evropska kuhinja u Europi (Best European Cuisine in Europe), Najbolji luksuzni rizort restoran u južnoj Evropi (Best Luxury Resort Restaurant in Southern Europe), kao i Najbolja mediteranska kuhinja u Hrvatskoj (Best Mediterranean Cuisine in Croatia).

Uz to, Dubrovački vrtovi Sunca nedavno su proglašeni Najboljim MICE hotelom u Hrvatskoj 2024. na dodeli World MICE Awards, čime je dodatno potvrđena uloga rizorta kao značajne destinacije za poslovne susrete, incentive putovanja, konferencije i događaje.

Ove nagrade odraz su rada i truda našeg tima. Zahvaljujemo gostima na poverenju koje nam omogućava da kontinuirano unapređujemo našu uslugu, rekao je Ivica Bogoje, menadžer rizorta.

O Dubrovačkim vrtovima Sunca

 

Dubrovački vrtovi Sunca, član The Leading Hotels of the World, luksuzni je rizort smešten uz Jadransku obalu. Rizort nudi raznovrstan smeštaj, bogat izbor gastronomskih opcija, kao i sadržaje za rekreaciju i wellness sadržaje. Prilagođen je porodice, parove i poslovne goste.

Više informacija dostupno je na www.sungardensdubrovnik.com.

Pogledajte još