U ponudi 30.000 artikala

"Roda keš end keri" je moderan objekat na oko 13.6oo metara kvadratnih, dok na prodajni prostor otpada 8.300 metara kvadratnih.

Kompanija "M−Rodić" će u Beogradu, tačnije, ispred benzinske pumpe "Zmaj" na autoputu prema Šidu, 26. juna otvoriti svoj prvi "keš end keri" objekat, u kojem će moći da pazare i građani i profesionalni kupci. Na policama dugim dva kilometra, u 300 metara rashladnih vitrina i 1.000 kvadratnih metara polica, potrošačima će biti ponuđeno više od 30.000 najrazličitijih artikala − najavila je na jučerašnjoj konferenciji za novinare Stanka Čurović, predsednica Upravnog odbora "M−Rodića" i direktorka "Merkatora−S". Ona je istakla da je reč o 70 odsto proizvoda domaćih proizvođača i dobavljača, dok je nešto manji procenat tehničke i tekstilne robe. U "Rodi" posao je dobilo 250 radnika, a još 50 u objektima drugih firmi i  banaka koje su otvorile svoje prodavnicei ekspoziture. 

"Roda keš end keri" je moderan objekat na oko 13.600 metara kvadratnih, dok na prodajni prostor otpada 8.300 metara kvadratnih i, prema rečima Čurovićeve, u ovaj objekat je ugrađena najsavremenija rashladna oprema, koja omogućava adekvatno izlaganje i čuvanje bogate ponude voća i povrća, smrznuto-hlađenih, mlečnih i delikatesnih proizvoda. Potrošači će robu moći da plaćaju svim postojećim karticama i u nas jedinom trgovinskom "Merkator Pika karticom", na odloženo čekovima na 60 i 90 dana, i to na 20 maloprodajnih kasa i deset kasa za profesionalne potrošače. Za profesionalne kupce biće za samoposluživanje dostupne rashladne komore. Za njih je obezbeđena i posebna ponuda i pakovanja, tako da, uz najpovoljnije cene, mogu da podmire sve svoje potrebe na jednom mestu. U cilju što brže i jednostavnije kupovine, profesionalnim kupcima "Roda keš end keri" nudi i dodatne usluge − različite oblike odloženog plaćanja, posebne bonitete za avansne uplate i velike kupce, kao i komisioniranje robe uz prethodnu narudžbinu kupca. Ovaj objekat je, inače, investicija "Rodić MB Investa", a "M−Rodić" je prostor zakupio na 15 godina, s tim što je za opremu plaćeno pet miliona evra. Na naše pitanje da li je u planu otvaranje još nekog "keš end keri" objekta, Čurovićeva je rekla da to zavisi od toga da li mogu da nađu adekvatnu lokaciju, što znači da mora biti van grada, što opet znači i nižu cenu da bi se mogla održati i cenovna konkurentnost. 

U okviru prodajnog prostora "Roda keš end keri" je ribarnica "Squadra", s ponudom kvalitetne morske i rečne ribe, kao i savremena pekara "Fidelinka", s ponudom uvek svežeg hleba i peciva. Pored kupovine u "Roda keš end keri", potrošači će moći da uživaju u dodatnim sadržajima, među kojima su ugostiteljski objekat, trafika, prodavnice "Helona", "Delizija", "Legend", "Orsus", "N Sport", Societe General Bank, "Premijer" i "Urko". Na sam dan otvaranja "Roda" će raditi normalno uobičajeno radno vreme, a jedino po čemu će se razlikovati od drugih radnih dana je to što će potrošače usluživati javne ličnosti i menadžment kompanije. Drugim rečima, nema potrebe za bilo kakvim gužvama i čekanjima u redu, jer će se sve odvijati najnormalnije, bez nekih esktremnih sniženja, jer su cene ionako najniže u gradu.

("Pregled")

Pogledajte još