Praktičan vodič kroz Beograd sa pevanjem i plakanjem

Posle teških godina izolacije Beograd se otvorio spreman da primi brojne turiste, biznismene i znatiželjnike koji sa svih strana sveta u sve većem broju posećuju naš grad.

Šta se desi kada se stranci i lokalci susretnu?

U početku Stefan, mladi prepotentni beogradski šofer, koji ne veruje nikome i ni u šta, se zaljubi u Silvi, francusku šansonjerku, koja se suviše dugo kontrolisala, a sada je na ivici nervnog sloma i prvi put će uraditi sve ono o čemu je oduvek sanjala.

Melita, frustrirana sredovečna žena, koja danju radi kao organizatorka koncerta uveče postaje razočarana fetiš domina, jer njen ljubavnik Brajan, američki diplomata, ustvari nije onaj za koga se predstavlja.

Pošto Melita ode iz hotela, sobarica Jagoda, suviše lepa za nekog ko suviše pije, odluči da iskuša vernost nemačkog biznismena turskog porekla, Orhana, koji umesto da kupi propalu srpsku firmu, ne planirano otkrije korene turske kulture u Beogradu i zaljubi se u Jagodu.

Jagodina drugarica Đurđa, srpska policajka na dan svog venčanja sa Matom, hrvatskim policajcem ispovediće sve što je oduvek tajila od njega.

Ujedninjeni u različitosti je moto EU.

Iako još ima puno uslova koje treba da ispunimo da bismo ušlu u EU, vodeći ljubav sa našim dragim gostima iz inostranstva smo makar za jedna korak bliži Evropi.

Režija: Bojan Vuletić
Uloge: Jean-Marc Barr, Julie Gayet, Hristina Popović, Baki Davrak, Anita Mančić, Nada Šargin, Leon Lučev


SAZNAJ: Šta gledati od filmova u Bioskop Beograd?

Pogledajte još