Top 20 najboljih provoda 2011!

Događaji su poređani hronološki.

Share Conference - Po prvi put ove godine održao se festival "Share". Preko dana pratili smo radionice i predavanja, a uveče smo išli na koncerte i žurke na kojima su nastupali di-džejevi. Tricky, Metronomy, i "Does it offend you, yeah?" samo su neke od zvezda koji su nastupile.

Paul Van Dyk - Ljubitelji komercijalnijeg trensa konačno su dočekali svojih pet minuta. Ustvari, bilo je to mnoogooo više od pet minuta dobrog provoda!

Faithless
- Kad god da su nastupali u Srbiji, napravili su odličnu žurku. Srbi ih prosto obožavaju! Kažu da je to njihova poslednja turneja. Ali, nikad ne reci nikad...

Eric Prydz - Momak je prosto "mašina" za pravljenje hitova. Dovoljno je da pusti bar tri svoja planetarna hita, i žurka je već uspela.

Sensation White - Dugo smo čekali ovu zabavu u belom da stigne u naš grad. I, konačno smo dočekali senzaciju u belom u Areni! Ovu žurku će pamtiti dugo.

Sensation White

(old_image)

River nedeljom - Noćna patrola skoro svake nedelje ovog leta provodila je noć na Riveru, kada su se kukovi mrdali u ritmu r n b muzike... Velika gledanost kaže da se i vama svidelo.

Zrće - Iz Hrvatske su ovog leta stizale provokativne slike dobrog provoda. Ni mi im nismo odoleli.

Dejvid Geta u Budvi - Na žalost, Geta nije gostovao u Beogradu zbog pada krova bine, ali je zato u Budvi sve bilo pod kontrolom. Osim dobrog raspoloženja.

EXIT - Za najveći muzički festival u Srbiji, a i šire, koji je proglašen za jedan od najboljih na svetu, ne treba posebno objašnjenje.

Provod na EXIT-u

(old_image)

Refresh festival - Refresh Festival se vratio u Kotor i već od prve večeri je krenuo brzo uz zvuke sa gramofona Felix Da Housecata.

Beer fest - Dok su na bini goreli mikrofoni, svuda okolo točilo se najrazličitije pivo. Ako ste bili - podsetite se dobrog provoda uz pivo!

Foam Fest - Neviđeni zvučno-svetlosni efekti, hektolitri pene, atraktivne igračice i vulkanske vatre u Areni! Kraj leta obeležila je ova žurka u peni!

Fatboy Slim - Britanski DJ i producent, pionir elektronske muzike nastupio je u Beogradskoj areni. Ne samo da je publika uživala u zvucima popularnih hitova, već se i sam Norman Kuk odlično provodio.

Devedesete - Dugo najavljivanu veliku žurku u Areni, na kojoj su nastupile skoro sve velike zvezde koje su palile i žarile devedesetih, posetilo je oko 15 000 ljudi!

Loran Garnije - Legendarni francuski di džej, pravim obožavaocima elektronskg zvuka, priuštio je oko 5 sati odlične zabave! Dobar prostor, atmosfera kao na starim dobrim žurkama, muzika savršena...

Maskenbal u Fabrici

(old_image)

Halloween maskenbal u Fabrici - Ne samo da je na ovoj žurki bio odličan provod, već je bila prava revija originalnih maski!

Easy Tiger festival
- Pun Dom omladine, skoro svi naši poznati di-džejevi za gramofonima na nekoliko bina, ali i strane di-džej zvezde, odlična atmosfera... Takav je bio "Easy Tiger Festival"!

Adam Beyer – Posle dugo vremena još jedna odlična žurka na kojoj se slušala dobra elektronska muzika. Adam Beyer prodrmao je KPGT!

Soho Republic - Pri kraju ove godine otvorio se novi klub na mestu starog Andergraunda! Dobra ekipa, simpatično mesto, odličan provod!

Provod u klubu Tube - Od kada je otvorio zimsku sezonu 2011., klub Tube je pun svakog vikenda! Sudeći po gledanosti galerija, i vama se dopao provod u mestu u Dobračinoj.

Ovakav je provod na Zrću

(old_image)

Da li smo nešto izostavili? Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje! Koji je to provod bio najbolji u 2011. godini? Gde se najviše lumpovalo, provodilo, kuliralo, pilo, muvalo?

Pogledajte još