fbpx

Evroliga opet kaznila Partizan

Partizan je danas objavio izvode iz izveštaja delegata u kome se navodi da su gostujući navijači bili ometani laserom tokom izvođenja slobodnih bacanja, kao i da su tokom poslednjih pet minuta meča u teren ubacivani upaljači i olovke, i da je na terenu eksplodirala petarda neposredno po završetku meča.

"Disciplinski sudija upozorio je Partizan da će biti strožije kažnjen ukoliko se takvo ponašanje nastavi. I za svaki i najmanji prekršaj. Tako da je u ovom slučaju klub kažnjen minimalnim kaznama, ali za svaki prekršaj posebno što je ukupno 30.000 evra!", piše u saopštenju šampiona Srbije.

Partizan je naveo da su uzete u obzir i prethodne tri godine i prekršaji zbog koga je klub ranije kažnjavan.

"(Zato) svaki novi prekršaj dovodi do još oštrijih kazni. Bez obzira što je naš tim završio ovogodišnje takmičenje u Evroligi, svaki prekršaj se uzima u obzir i pretnja je za svaku narednu
sezonu...".

"Partizan moli svoje navijače", dodaje se u šaopštenju, "da navijaju na fer i korektan način na svim utakmicama u svim takmičenjima u kojima klub iz Humske igra. Ubacivanjem predmeta na teren, korišćenjem lasera ili sličnih neprimerenih sredstava, štetu nanose samo klubu za koji navijaju".

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.