Ko je T-800?

Bivšem bodibilderu Rolandu Kikindžeru pripala je uloga Terminatora po imenu T-800 u novom filmu iz serijala koji je proslavio aktuelnog guvernera Kalifornije Arnolda Švarcenegera.

U filmu Terminator: Spasenje glavna uloga Džona Konora poverena je aktuelnom Betmenu Kristijanu Bejlu, dok će se u ostalim ulogama pojaviti Sem Vošington, Helena Bonam Karter, Brajs Dalas Hauard, reper Komon, Džoš Brolin...

Kikindžer, kome će ova uloga svakako promeniti tok karijere, kaže:

- Postoji veoma jaka scena u filmu, kada Džon Konor prvi put sreće Terminatora, a ne zna da li je on dobar ili loš tip. Taj lik je Arnold doneo u prvom Terminatoru, a moja uloga se bazira na njemu i objašnjava kako je Terminator uopšte došao.

Radnja novog Terminatora, koga režira Mekdži (Čarlijevi anđeli), smeštena je u postapokaliptičnu 2018. godinu. Džon Konor je čovek na čelu pokreta otpora protiv Skajneta i njegove armije Terminatora. U filmu se pojavljuje stranac Markus Rajt, a Konor mora otkriti da li je Markus poslat iz budućnosti ili oslobođen iz prošlosti. Dok Skajnet priprema svoj finalni napad, Konor i Markus kreću u odiseju, koja ih dovodi u samo srce Skajnetove operacije, gde otkrivaju strašnu tajnu koja se krije iza paklenog plana za uništenje ljudskog roda.

Film se trenutno snima na lokacijama u Novom Meksiku, a dolazak u srpske bioskope najavljen je za 4. jun.

Pogledajte još