Kristijan Lubotin obuva razgolićeni kabere "Crazy Horse"

Zna Kristijan Lubotin, dizajner-miljenik mnogih dama obožavateljki stileto cipela, gde će njegove kreacije biti najprimećenije. Pa naravno, tamo gde su one jedino što se nalazi na zgodnom ženskom telu.

Fotografija koju možete videti najava je saradnje Kristijana Lubotina sa pariskim kabareom/noćnim klubom "Le Crazy Horse de Paris" u kome će seksi plesačice svoj šou izvoditi u njegovim vrtoglavim štiklama.

Međutim, saradnja koja počinje 4. marta i trajaće do 31. maja, neće se svoditi samo na obuvanje plesačica, već će popularni dizajner režirati četiri jedinstvena šoua koji će se na poseban način baviti ženstvenošću. On će pokušati da inspirisan eklektičnim svetovima umetnosti - od hip hopa do klasike - stvori svet kakav "Crazy Horse" još nije video.

Lubotinu su u ovom poduhvatu muzički pomogli čuveni reditelj, a sada i muzičar Dejvid Linč, kao i američki reper i producent Swizz Beatz, inače suprug pevačice Ališe Kiz. Naravno, sve je koreografski zaokružila ekipa "Crazy Horsea", tako da će biti puno seksi pokreta u prelepim cipelama.

- Zainteresovan sam za sve što slavi i ističe žensku formu. Zbog onoga čime se bavim i u ovom poduhvatu sam se više fokusirao na donji deo tela, više nego na gornji. Jezik nogu može da predstavi svako osećanje i tada celo telo postaje Plamen - kaže Lubotin o ovom šouu koji se čini da će biti pravi golišavi hit.

Pogledajte još