Prvi za lovu

Upravo razvedena i očajna Stefani Plam, u potrazi za poslom, dolazi kod rođake Vini, čija agencija i nije baš na dobrom glasu. Bez treninga i bilo kakvih veština, Stefani će postati lovac na ucenjene glave. Njen prvi slučaj je pametni Džoi Moreli, bivši policajac, koga jure zbog ubistva. Ali Moreli nije samo osumnjičeni, on je muškarac koji joj je u prošlosti slomio srce pre nekoliko godina.
Za Stefani je to dovoljno jak motiv da krene u poteru, u kojoj će joj pomoći najbolji detektiv, misteriozni momak Rendžer. Ali, stara ljubav ne da mira...

O filmu

Film je nastao na osnovu serije kriminalističkih romana o Stefani Plam, čiji je autor Dženet Ivanović. Pošto je 1994. godine, kako sama kaže, "pila pivo sa policajcima i naučila da puca", Dženet Ivanovič je napustila karijeru pisca ljubavnih novela da bi kreirala lik Stefani Plam, koji se premijerno pojavljuje u romanu "Prvi za lovu". Kritika je bila oduševljena nazvavši pojavu Plamove "talasom svežine koji klizi kao hladno piće" (Washington Post).

Lik Plamove se proteže kroz sedam romana koji su svi bili na listama najprodavanijih u okviru žanra. Osim talenta za građenje zapleta, pisanje Dženet Ivanovič karakteriše jeste velika količina humora. Njeni romani prodati su širom sveta u preko 75 miliona primeraka.

Režija: Julie Anne Robinson
Uloge: Katherine Heigl, Jason O’Mara, Daniel Sunjata, John Leguiazamo

SAZNAJ: Šta gledati od filmova u Bioskop Beograd?

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.