Udovičić: Cilj je zlatna medalja u Londonu 2012!

"Dobro smo se pripremili, ali neigranje Zlokovića im je dalo dodatnu snagu. Mi smo se pripremali za ovakav sudijski kriterijum, znali smo šta hoćemo i kako to da učinimo i zasluženo smo pobedli", rekao je Udovičić posle meča.

POGLEDAJ VIDEO:
Srbija je prvak Evrope u vaterpolu

On je dodao i da je Srbija igrala najbolji vaterpolo na turniru i da je zasluženo prva.

"Ceo turnir smo odigrali odlično. Dugo smo se spremali i mnogi nisu verovali da posle smene generacija 2008. možemo opet da se popnemo na krov evrope. Želim da čestitam momcima na odličnoj igri", kazao je Udovičić.

On je ocenio i da mnogi nisu verovali u tim kada je došlo do smene generacja, ali da su povratkom na vrh evrope vaterpolisti pokazali svoj kvalitet. On je najavio i da će Srbija na Olimpijskim igrama u Londonu ići na zlatnu medalju i da je to cilj ove generacije.

(old_image)

"Naš cilj je zlatna medalja u Londonu 2012.", kazao je Udovičić.

Tribine stadione Piter Van der Hugeband u Ajndhovenu bile su popunjene, a oko dve stotine navijača iz Srbije nadvikivao se sa svojim kolegama iz Crne Gore pruzajući podršku svojim ljubimcima.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU:
Srbija je prvak Evrope u vaterpolu

Povicima "Srbija, Srbija!" i "Srbijo volim te!" u prelomnim trenucima meča spski navijači su noseći obeležja i zastave bodrili vaterpoliste koji su im uzvratili dobrom igrom.

Na kraju meča i tokom intorinja himni pre susreta navijači su sa poštovanjem slušali nacionalnu pesmu protivnika i dostojnstvenim navijanjem dokazali da je plasman njihovog tima u finale zaslužen.

Beta

Pogledajte još