Samo za privilegovane - 18+

Nedavno je u onom mirnijem delu ove dorćoske ulice (na broju 15.) otvoren cafe & Bar Privilege. Preko dana su idealan izbor za trač kafu sa prijateljicama ili jedno ‘ ladno s prijateljima uz tekmu, a uveče se tranformišu u “light” varijantu kluba.. Tada sklone udobne separee i postave barske stolice, pa prostora za igru ima sasvim dovoljno…naravno uz živu muziku . Kakvi god da su vam muzički afiniteti , njihov bend će učiniti da se opustite i zaboraviti na probleme i obaveze.

A ako bez neta ne možeš ni trenutak pa i ne moraš! Ovde imaš pristup bežičnom internetu, tako da možeš odmah da ubaciš fotke na face ili pustiš neki twit, da svi opravdano odsutni prijatelji vide kako se dobro provodiš.

Kapacitet kluba je do 50 ljudi, tako da možeš da iznajmiš prostor sa svoju privatnu proslavu.Sa svojim ili njihovim pićem, kako god ti želiš.

Da žurka bude baš hot, organizuju tematske večeri. Sledeće na redu je špansko – italijansko veče koje će ti uzburkati krv, a još kad tome dodaš neki od fantastičnih koktela koje pripremaju, grejanje ti neće trebati, ni na - 20 stepeni Celzijusa.

Ako poželiš malo privatnost, za sebe i društvo, imaju jedan deo skriven od javnosti- pravi mali štek.Tu nećeš morati da brineš ko te video i sa kim, možeš jednostavno da se opustiš i uživaš!

Za Dan zaljubljenih ti spremaju iznenađenje. Romantična muzika, sveće, kokteli i po neka čaša vina.. pa iako nisi baš zaljubljen-a do ušiju“, zaljubićeš se.

Ono po čemu se sigurno razlikuju od ostalih lokala u "silikonskoj dolini" su cene- prave studentske!

Ako ne voliš da ti lova šuška u džepu i iako plastika nije ekološka ti je preferiraš- primaju i kartice.

Pogledajte još