KADA SI NA TUĐEM TERENU, MOŽEŠ SAMO DA SE ZAHVALIŠ I DA ODEŠ: Bane Mojićević prisetio se neprijatnih situacija dok je nastupao po klubovima

Pevač Bane Mojićević kaže da mu jako nedostaju nastupi kojih trenutno nema zbog koronavirusa, ali se prisetio i neprijatnih situacija koje su mu se dešavale dok je nastupao po kafanama i klubovima.

- Kada sam češće radio nastupe u klubovima i lokalima, dešavalo se da odem na neko NN mesto, i da kažu samo ''Šalili smo se''. A kada si na tuđem terenu možeš samo da se zahvališ i odeš - rekao je Bane u emisiji "Premijera".

Bane je prošle godine stavio tačku na brak sa suprugom Milicom, a sada kaže da se trudi da promene u porodici ne osete njihova deca Radoš i Maša.

- Trudim se da nemaju tajne, da su slobodni da mi kažu sve što im je na pameti i što im je važno. Za sada sam zadovoljan kakav odnos gradim sa decom, a i ona jako lepo funkcioniše i brine o njima - priča pevač.

Mojićević je otkrio i da li je spreman za novu ljubav.

- Sve samo na nivou druženja, nikakvo jače uplitanje u izgradnju nekog odnosa. Bar za sada, ali nikad ne znam šta će da mi se dogodi i šta me čeka iza ćoška. Voleo bih da mi se nešto lepo i kvalitetno dogodi na tom polju - istakao je Bane u pomenutoj emisiji.

Izvor: Blic.rs
Foto: mojicevic.bane/Instagram

Pogledajte još