DJ Fresh osvojio najvažniju evropsku top listu

Presrećan sam što sam uspeo da osvojim ovako prestižno priznanje dva puta i to za manje od 8 meseci.” – izjavio je Daniel Stein, poznatiji kao DJ Fresh.Fanovima u Srbiji obećavam nezaboravnu žurku na Kopaoniku, koliko sam čuo, najlepšem ski centru Balkana”.

Koliki uspeh je Fresh postigao, govori i činjenica da je jedan od retkih DJ-eva kome je pošlo za rukom da osvoji opštu listu singlova (ne samo elektronske muzike), te da je iza sebe ostavio imena kao što su Madonna, Rihanna, David Guetta, Coldplay i mnoga druga.

Posebno treba istaći da je DJ Fresh jedan od retkih muzičara koji su uspeli da osvoje ovu listu sa dva hita za samo pola godine. Naime, sa singlom "Louder" DJ Fresh je osvojio UK Top Chart u julu prošle godine ispred imena kao što su Beyoncee, Katy Parry, Kelis... UK Top chart se formira isključivo na osnovu prodaje singlova u desetinama hiljada prodavnica (uključujući onlajn prodavnice), i predstavlja jedinu zvaničnu listu tog tipa.

Big Snow Kop festival održaće se na Kopaoniku od 19. do 25. marta i okupiće preko 100 vrhunskih svetskih, regionalnih i domaćih izvođača urbane muzike, raspoređenih na 10 bina po celom Kopaoniku.

Svi koji žele da prisustvuju festivalu mogu obezbediti sedmodnevnu ulaznicu po ceni od 47 evra ili jednodnevnu ulaznicu za dan zatvaranja po ceni od 19 evra. Sedmodnevni aranžman koji uključuje smeštaj i ulaznicu se može naći već od 115 evra, dok je doplata za 6-dnevni ski pass sa popustom od 60% svega 39 evra.

Više informacija na sajtu www.bigsnow.rs ili putem telefona 061/319 28 46.

Pogledajte još